HAKAN FİDAN'IN BAKANLIĞINA RUSYA'DAN FLAŞ YORUM

Siyaset 04.06.2023 - 04:31, Güncelleme: 04.06.2023 - 04:31
 

HAKAN FİDAN'IN BAKANLIĞINA RUSYA'DAN FLAŞ YORUM

KOCAELİ HABERİ
Rusya Araştırmaları Enstitüsünün yorumuna göre Türkiye Dışişleri Bakanlığına MİT Başkanı Hakan Fidan'ın geçmesi Rusya-Kremlin çevrelerinde zorlu ama adil bir bakan ile çalışılacak olarak nitelendirildi. Rusya'ya göre Fidan, istihbarat kökenli olması nedeniyle Rusya'yı daha iyi tanıyor. Rus diplomasisinin reflekslerini bilmesi diplomaside Rusya açısından zorlu olacağı düşünülüyor. Fidan'ın adil, uzlaşıya açık lakin Türkiye'nin çıkarları konusunda oldukça deneyimli olmasının Rus diplomasisinin daha fazla mesai yapmasına neden olacağı görüşü hakim.  
KOCAELİ HABERİ

Rusya Araştırmaları Enstitüsünün yorumuna göre Türkiye Dışişleri Bakanlığına MİT Başkanı Hakan Fidan'ın geçmesi Rusya-Kremlin çevrelerinde zorlu ama adil bir bakan ile çalışılacak olarak nitelendirildi.

Rusya'ya göre Fidan, istihbarat kökenli olması nedeniyle Rusya'yı daha iyi tanıyor. Rus diplomasisinin reflekslerini bilmesi diplomaside Rusya açısından zorlu olacağı düşünülüyor. Fidan'ın adil, uzlaşıya açık lakin Türkiye'nin çıkarları konusunda oldukça deneyimli olmasının Rus diplomasisinin daha fazla mesai yapmasına neden olacağı görüşü hakim.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.