AK PARTİ GEBZE'NİN KÖY TAKIM KAPTANI MEHMET BAŞARAN SONUÇTAN MEMNUN

Siyaset 30.05.2023 - 12:35, Güncelleme: 30.05.2023 - 13:06
 

AK PARTİ GEBZE'NİN KÖY TAKIM KAPTANI MEHMET BAŞARAN SONUÇTAN MEMNUN

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği ve Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcılığı görevlerinden sonra aktif siyasetten çekilerek, Kocaeli Knet Konseyi yönetim kurulunda başkan yardımcısı olarak görev alıp Sivil Toplum çalışmaları içinde yer alan Mehmet Başaran, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde partsini ve partililerini yalnız bırakmamıştı. Ak Parti Gebze ilçe Teşkilatının, Gebze'nin köylerinde siyasi çalışma yapmak için kurduğu "Köy Takımı"nda Kaptan olarak görev alan Mehmet Başaran, 14 Mayıs seçimleri öncesi olduğu gibi, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla bilikte 28 Mayıs 2023 seçim çalışmalarına da aynen devam etti ve Ak Partinin Gebze'nin köylerinde oylarını yükseltmesinde epey bir katkısı oldu. Ak Parti Gebze İlçe SKM'nin Köy Takımında, Mehmet Başaran ile birlikte yine kendisi gibi aynı zamanda Gebzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetiminde de yer alan Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik,  Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Mustafa Demir, Tayfun Okan, İsa Gül, Hasan Karatabaan, Vedat Gülcaan ve Ergün Kasapoğlu gibi parti yöneticileri yer almışlardı. Gebze Ak Parti Köy Takımı, Kocaeli Büyükşehire Belediyesi önceki dönem belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da zaman zaman bizzat katılımıyla Gebze'nin tüm köylerini kapı kapı dolaşarak, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhur İttifakı desteğiyle daha güçlü bir şekilde seçimi kazanmasına katkı sunmuşlardı. Mehmet Başaran bugün Kocaeli Haberi gazetemizi ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile seçim gündemi üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi. Mehmet Başaran "İkinci turda gerek Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatımız gerekse de benim de içersinde yer aldığım Köy Takımı var gücümüzle sahaya dağılarak çok çalıştık ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ilk turda verilen 151 bin oy sayısını, ikinci turda 154 bine yükselttik. Burada emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve Sayın Cumhurbaaşkanımıza verdikleri oylar ile Türkiye'nin ikinci yeni yüzyılının başlatılmasına destek veren değerli Gebzeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Mehmet Başaran ayrıca bundan sonraki süreçteki toplumsal faaliyetlere yönelik çalışmalarını yine sivil toplum camiasında ve Kocaeli Kent Konseyi bünyesinde sürdürmeye devam edeceğini dile getirdi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliği ve Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcılığı görevlerinden sonra aktif siyasetten çekilerek, Kocaeli Knet Konseyi yönetim kurulunda başkan yardımcısı olarak görev alıp Sivil Toplum çalışmaları içinde yer alan Mehmet Başaran, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde partsini ve partililerini yalnız bırakmamıştı.

Ak Parti Gebze ilçe Teşkilatının, Gebze'nin köylerinde siyasi çalışma yapmak için kurduğu "Köy Takımı"nda Kaptan olarak görev alan Mehmet Başaran, 14 Mayıs seçimleri öncesi olduğu gibi, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla bilikte 28 Mayıs 2023 seçim çalışmalarına da aynen devam etti ve Ak Partinin Gebze'nin köylerinde oylarını yükseltmesinde epey bir katkısı oldu.

Ak Parti Gebze İlçe SKM'nin Köy Takımında, Mehmet Başaran ile birlikte yine kendisi gibi aynı zamanda Gebzeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetiminde de yer alan Gebze Belediye Başkan yardımcısı Sedat Çelik,  Ak Parti Gebze önceki dönem ilçe başkan yardımcısı Mustafa Demir, Tayfun Okan, İsa Gül, Hasan Karatabaan, Vedat Gülcaan ve Ergün Kasapoğlu gibi parti yöneticileri yer almışlardı.

Gebze Ak Parti Köy Takımı, Kocaeli Büyükşehire Belediyesi önceki dönem belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da zaman zaman bizzat katılımıyla Gebze'nin tüm köylerini kapı kapı dolaşarak, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhur İttifakı desteğiyle daha güçlü bir şekilde seçimi kazanmasına katkı sunmuşlardı.

Mehmet Başaran bugün Kocaeli Haberi gazetemizi ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile seçim gündemi üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi. Mehmet Başaran "İkinci turda gerek Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatımız gerekse de benim de içersinde yer aldığım Köy Takımı var gücümüzle sahaya dağılarak çok çalıştık ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ilk turda verilen 151 bin oy sayısını, ikinci turda 154 bine yükselttik. Burada emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve Sayın Cumhurbaaşkanımıza verdikleri oylar ile Türkiye'nin ikinci yeni yüzyılının başlatılmasına destek veren değerli Gebzeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Başaran ayrıca bundan sonraki süreçteki toplumsal faaliyetlere yönelik çalışmalarını yine sivil toplum camiasında ve Kocaeli Kent Konseyi bünyesinde sürdürmeye devam edeceğini dile getirdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.