KILIÇDAROĞLU GENÇLERDEN YARDIM İSTEDİ

Siyaset 21.05.2023 - 04:44, Güncelleme: 21.05.2023 - 04:51
 

KILIÇDAROĞLU GENÇLERDEN YARDIM İSTEDİ

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak olan 2. tur seçimlerinin sadece bir Cumhurbaşkanı seçimi değil bir "Referandum" olduğunu dile gtiren bir video mesaj yayınladı.. Kemal Kılıçdaroğlu "Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada... Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın! Vatanını seven sandığa gelsin." ifadelerinin yer aldığı mesaj ile gençlerden yardım istedi..  Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada... Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın! Vatanını seven sandığa gelsin. pic.twitter.com/u7pHX4N59u— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 20, 2023
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs 2023 pazar günü yapılacak olan 2. tur seçimlerinin sadece bir Cumhurbaşkanı seçimi değil bir "Referandum" olduğunu dile gtiren bir video mesaj yayınladı..

Kemal Kılıçdaroğlu "Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada... Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın! Vatanını seven sandığa gelsin." ifadelerinin yer aldığı mesaj ile gençlerden yardım istedi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.