ERDOĞAN'DAN SANDIKLAR KAPANDIKTAN SONRAKİ İLK AÇIKLAMA

Siyaset 14.05.2023 - 17:18, Güncelleme: 14.05.2023 - 17:18
 

ERDOĞAN'DAN SANDIKLAR KAPANDIKTAN SONRAKİ İLK AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Sandıkların kapanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Türkiye 13. cumhurbaşkanını ve 28. dönemde TBMM’de görev yapacak 600 milletvekilini belirlemek üzere tercihini ortaya koydu. Tarihi seçimlerde sandıklar 17.00 itibarıyla kapandı ve oy sayımına geçildi.  Erdoğan sandıkların kapanmasının ardından sosyla medya hesabında paylaşımda bulundu. Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ''Değerli dava ve yol arkadaşlarım... Oy verme işlemi ülkemiz genelinde, hamdolsun, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam!..''
KOCAELİ HABERİ

Sandıkların kapanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Türkiye 13. cumhurbaşkanını ve 28. dönemde TBMM’de görev yapacak 600 milletvekilini belirlemek üzere tercihini ortaya koydu. Tarihi seçimlerde sandıklar 17.00 itibarıyla kapandı ve oy sayımına geçildi. 

Erdoğan sandıkların kapanmasının ardından sosyla medya hesabında paylaşımda bulundu.

Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Değerli dava ve yol arkadaşlarım... Oy verme işlemi ülkemiz genelinde, hamdolsun, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam!..''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.