KIZILAY ŞİMDİ ONA EMANET

Siyaset 12.05.2023 - 17:32, Güncelleme: 12.05.2023 - 17:32
 

KIZILAY ŞİMDİ ONA EMANET

KOCAELİ HABERİ
6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından skandallarla gündeme gelen Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık, görevinden istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı. Kınık, bugüne kadar iktidar tarafından korunmuş, istifa çağrılarına kulak tıkamıştı. Kerem Kınık, Twitter'daki bio'sundan "Kızılay Başkanı" ifadesini çıkararak yerine "Kızılay gönüllüsü" ibaresini ekledi.  İstifa üzerine Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı. Kızılay'dan yapılan açıklamada, "Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu 12.05.2023 tarihinde yapmış olduğu olağanüstü toplantıda oybirliği ile Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı almıştır. 2016 yılından bu güne Genel Başkanlığı yürütmekte olan Dr Kerem Kınık'ın talebi ile alınan karar çerçevesinde Olağanüstü Genel Kurul'a kadar tüzük gereği 1. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığına vekalet edecektir" denildi.
KOCAELİ HABERİ

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından skandallarla gündeme gelen Kızılay'ın Başkanı Kerem Kınık, görevinden istifa etti. Kızılay Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı. Kınık, bugüne kadar iktidar tarafından korunmuş, istifa çağrılarına kulak tıkamıştı.

Kerem Kınık, Twitter'daki bio'sundan "Kızılay Başkanı" ifadesini çıkararak yerine "Kızılay gönüllüsü" ibaresini ekledi. 

İstifa üzerine Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı.

Kızılay'dan yapılan açıklamada, "Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu 12.05.2023 tarihinde yapmış olduğu olağanüstü toplantıda oybirliği ile Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı almıştır. 2016 yılından bu güne Genel Başkanlığı yürütmekte olan Dr Kerem Kınık'ın talebi ile alınan karar çerçevesinde Olağanüstü Genel Kurul'a kadar tüzük gereği 1. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığına vekalet edecektir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.