FİKRİ IŞIK GEBZE'DE KAPI KAPI DOLAŞTI

Siyaset 12.05.2023 - 16:55, Güncelleme: 12.05.2023 - 17:08
 

FİKRİ IŞIK GEBZE'DE KAPI KAPI DOLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı Seçim Koordinason Merkezinin seçim çalışma programı için Gebze'ye gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık çarşı esnaflarına ziyaretler gerçekleştirerek Ak Partiye ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep tayyip Erdoğan'a oy istedi.. AK Parti Gebze öncek dönem ilçe başkanı İrfan Ayar ve önceki dönem il başkan vekili Mikdat Aydın'ın da Fikri Işık'a refaket ettiği bu ziyaretler, ilçe Teşkilatının resmi sosyal medya sayfasından "Kocaeli Milletvekilimiz Fikri Işık,İlçe Başkan Yardımcımız Mehmet Ceylan,Belediye Başkan Yardımcımız Selamet Güner ve yönetimimizle birlikte Hacıhalil Mahalle esnafımızla biraraya gelerek gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Ak Parti Gebze sahada" ifadeleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı Seçim Koordinason Merkezinin seçim çalışma programı için Gebze'ye gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık çarşı esnaflarına ziyaretler gerçekleştirerek Ak Partiye ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep tayyip Erdoğan'a oy istedi..

AK Parti Gebze öncek dönem ilçe başkanı İrfan Ayar ve önceki dönem il başkan vekili Mikdat Aydın'ın da Fikri Işık'a refaket ettiği bu ziyaretler, ilçe Teşkilatının resmi sosyal medya sayfasından "Kocaeli Milletvekilimiz Fikri Işık,İlçe Başkan Yardımcımız Mehmet Ceylan,Belediye Başkan Yardımcımız Selamet Güner ve yönetimimizle birlikte Hacıhalil Mahalle esnafımızla biraraya gelerek gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyoruz. Ak Parti Gebze sahada" ifadeleri ile paylaşıldı..
Bir 6 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.