KILIÇDAROĞLU İTTİFAKIN İÇİŞLERİ BAKANINI AÇIKLADI

Siyaset 09.05.2023 - 18:58, Güncelleme: 09.05.2023 - 18:58
 

KILIÇDAROĞLU İTTİFAKIN İÇİŞLERİ BAKANINI AÇIKLADI

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı ve Millet İİtifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya Mitinginde yaptığı konuşmada "Sakaryalılar size bir şey daha söyleyeyim. Kurulacak olan hükümetimizde Sakaryalı bir Bakanınız olacak" dedi.. CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç geçtiğimiz gün gazetecilere yaptığı açıklamada “Ben İçişleri Bakanlığı'nı yapmayı çok arzu ederim. Gerçekten çok arzu ederim. Ama ben oturduğum koltuklara sıkı sıkı tutunan birisi değilim” demişti.. Engin Özkoç, seçime bir hafta kala yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı olmak istediğini ifade etti. İçişleri Bakanlığı ile ilgili çok uzun süre araştırmaları olduğunu belirten Özkoç, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeyken Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'nda görev yaptım” diye konuşmuştu..
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı ve Millet İİtifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya Mitinginde yaptığı konuşmada "Sakaryalılar size bir şey daha söyleyeyim. Kurulacak olan hükümetimizde Sakaryalı bir Bakanınız olacak" dedi..

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç geçtiğimiz gün gazetecilere yaptığı açıklamada “Ben İçişleri Bakanlığı'nı yapmayı çok arzu ederim. Gerçekten çok arzu ederim. Ama ben oturduğum koltuklara sıkı sıkı tutunan birisi değilim” demişti..

Engin Özkoç, seçime bir hafta kala yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı olmak istediğini ifade etti. İçişleri Bakanlığı ile ilgili çok uzun süre araştırmaları olduğunu belirten Özkoç, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeyken Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu'nda görev yaptım” diye konuşmuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.