CHP'Lİ KADINLAR KINA YAKTILAR

Siyaset 08.05.2023 - 06:00, Güncelleme: 08.05.2023 - 06:00
 

CHP'Lİ KADINLAR KINA YAKTILAR

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 seçim çalışma programı kapsamında Gebze'nin köylerinde seçim çalışmasına giden CHP Gebze İlçe Kadın Kolları üyeleri yolda araçlarını durdurarak kayalara üzerindeki doğal kınalardan ellerine kına yaktılar.. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan o keyifli anlarını sosyal medyadan "Kocaeli milletvekili Adayımız Serap Çakır ile birlikte Gebze'mizden köylerinde Baharın geleceği için Pelitli köyümüzdeki kına taşında kınamızı yaktık. Kadınlar kazanacak. Sana Söz" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 seçim çalışma programı kapsamında Gebze'nin köylerinde seçim çalışmasına giden CHP Gebze İlçe Kadın Kolları üyeleri yolda araçlarını durdurarak kayalara üzerindeki doğal kınalardan ellerine kına yaktılar..

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan o keyifli anlarını sosyal medyadan "Kocaeli milletvekili Adayımız Serap Çakır ile birlikte Gebze'mizden köylerinde Baharın geleceği için Pelitli köyümüzdeki kına taşında kınamızı yaktık. Kadınlar kazanacak. Sana Söz" mesajı ile paylaştı..
Bir 10 kişi ve çim görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.