Son dakika! İmamoğlu'na Erzurum'da provokasyon

Siyaset 07.05.2023 - 18:39, Güncelleme: 07.05.2023 - 18:39
 

Son dakika! İmamoğlu'na Erzurum'da provokasyon

KOCAELİ HABERİ
İBB Başkanı İmamoğlu, Erzurum mitinginde konuşurken seçim otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşti. İmamoğlu konuşmasını yarıda kesti. İmamoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: "Onlar bir süre sonra pişman olacaklar bize ne düşüyor biliyor musunuz? Bize sevgi barış huzur bolluk bereket sözleri düşüyor. Siz bunu kullanın bunu konuşun. Sevgili hemşerilerim seyreden polisler biz de sizi seyrediyoruz. Bu şehrin valisi emniyet müdürü biz de sizi seyrediyoruz. Hiç sorun yok. Ekonomik kriz yoksulluk Eruzurm kişi başı düşen gelirde Türkiye’de 81 ilin arasında 62’inci bu şehrin sorunu fakirlik bu şehrin sorunu yoksulluk ama aldatılmış gençler olabilir. Aldatılmış yöneticiler olabilir. Burada yaralanan vatandaşlar var siz seyrediyorsunuz polisler Erzurum Valisi Erzurum belediye başkanı hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım insanları tahrik ediyorsunuz. "ARACIMIZIN BÜTÜN CAMLARI KIRILMIŞ DURUMDA" İBB CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı, saldırının ardından açıklamalarda bulundu. Balyalı, "Aracımızın bütün camları kırılmış durumda. Atılan taşlardan zarar gören vatandaşlarımız var onlar için kaygılıyız. Taşlamaya emniyet ve valilik izin verdi. Taş yağmuru altında miting yapmaya çalıştık. Bu Erzurumluların işi değil bunu da biliyoruz. Bugün bilinçli bir provokasyonla karşı karşıyayız." diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

İBB Başkanı İmamoğlu, Erzurum mitinginde konuşurken seçim otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşti. İmamoğlu konuşmasını yarıda kesti.

İmamoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Onlar bir süre sonra pişman olacaklar bize ne düşüyor biliyor musunuz? Bize sevgi barış huzur bolluk bereket sözleri düşüyor. Siz bunu kullanın bunu konuşun. Sevgili hemşerilerim seyreden polisler biz de sizi seyrediyoruz. Bu şehrin valisi emniyet müdürü biz de sizi seyrediyoruz. Hiç sorun yok.

Ekonomik kriz yoksulluk Eruzurm kişi başı düşen gelirde Türkiye’de 81 ilin arasında 62’inci bu şehrin sorunu fakirlik bu şehrin sorunu yoksulluk ama aldatılmış gençler olabilir. Aldatılmış yöneticiler olabilir. Burada yaralanan vatandaşlar var siz seyrediyorsunuz polisler Erzurum Valisi Erzurum belediye başkanı hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım insanları tahrik ediyorsunuz.

"ARACIMIZIN BÜTÜN CAMLARI KIRILMIŞ DURUMDA"

İBB CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı, saldırının ardından açıklamalarda bulundu. Balyalı, "Aracımızın bütün camları kırılmış durumda. Atılan taşlardan zarar gören vatandaşlarımız var onlar için kaygılıyız. Taşlamaya emniyet ve valilik izin verdi. Taş yağmuru altında miting yapmaya çalıştık. Bu Erzurumluların işi değil bunu da biliyoruz. Bugün bilinçli bir provokasyonla karşı karşıyayız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.