CHP'li Özkoç: Sabaha kadar sandıktayız, oyları koruyacağız

Siyaset 06.05.2023 - 10:34, Güncelleme: 06.05.2023 - 10:34
 

CHP'li Özkoç: Sabaha kadar sandıktayız, oyları koruyacağız

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs seçimleri için, "Tüm örgütlerimiz, ittifak görevlilerimiz, hukukçularımız sandık başında olacak" diyen CHP'li Engin Özkoç, "Sonuçlar açıklanana kadar oyları koruyacağız" ifadelerini kullandı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinin güvenliğine yönelik açıklamalarda bulundu. Aldıkları ciddi duyumlar olduğunu söyleyen Özkoç, “Demokrasi içinde götüreceğimiz bir seçim sürecini savaş haline çeviriyorlar” dedi. Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'a konuşan Özkoç, “Demokrasiye gölge düşürüyorlar. Şimdi ‘Acaba teknolojiyi kullanarak Kılıçdaroğlu’nun söylemediği şeyleri söyletirsek başarılı olabilir miyiz?’ diyorlar. Soylu da ‘Son 2-3 güne ortaya neler çıkar belli olmaz’ diyor. Böyle bir şey olur mu?” ifadelerini kullandı. Özkoç, şunları kaydetti, "Tüm örgütlerimiz, ittifak görevlilerimiz, hukukçularımız sandık başında olacak. Sonuçlar açıklanana kadar oyları koruyacağız. Genel başkanımız da seçim sonuçlarının sabaha karşı netleşeceğine işaret ediyor. Gün ışığında kim nerede kutlamak istiyorsa sonucu kutlayacak" diye konuştu.
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs seçimleri için, "Tüm örgütlerimiz, ittifak görevlilerimiz, hukukçularımız sandık başında olacak" diyen CHP'li Engin Özkoç, "Sonuçlar açıklanana kadar oyları koruyacağız" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinin güvenliğine yönelik açıklamalarda bulundu. Aldıkları ciddi duyumlar olduğunu söyleyen Özkoç, “Demokrasi içinde götüreceğimiz bir seçim sürecini savaş haline çeviriyorlar” dedi.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'a konuşan Özkoç, “Demokrasiye gölge düşürüyorlar. Şimdi ‘Acaba teknolojiyi kullanarak Kılıçdaroğlu’nun söylemediği şeyleri söyletirsek başarılı olabilir miyiz?’ diyorlar. Soylu da ‘Son 2-3 güne ortaya neler çıkar belli olmaz’ diyor. Böyle bir şey olur mu?” ifadelerini kullandı.

Özkoç, şunları kaydetti, "Tüm örgütlerimiz, ittifak görevlilerimiz, hukukçularımız sandık başında olacak. Sonuçlar açıklanana kadar oyları koruyacağız. Genel başkanımız da seçim sonuçlarının sabaha karşı netleşeceğine işaret ediyor. Gün ışığında kim nerede kutlamak istiyorsa sonucu kutlayacak" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.