CHP'DEN SALDIRI ÖNLEMİ GELDİ

Siyaset 04.05.2023 - 12:49, Güncelleme: 04.05.2023 - 12:49
 

CHP'DEN SALDIRI ÖNLEMİ GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), siber saldırı ihtimaline karşı önlem almak için resmi internet sitesinin 15 Mayıs gecesine kadar yurtdışından erişime kapattığını duyurdu. CHP, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği siber saldırı ihtimaline karşı internet sitelerini yurtdışı erişimine kapattıklarını açıkladı. Partiden yapılan açıklamada "Yurt dışından gelebilecek siber saldırılardan korunmak için sistemlerimizi 15.05.2023 23:59'a kadar geçici olarak yurtdışına kapattık. Seçimden sonra görüşürüz" ifadelerine yer verildi.
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), siber saldırı ihtimaline karşı önlem almak için resmi internet sitesinin 15 Mayıs gecesine kadar yurtdışından erişime kapattığını duyurdu.

CHP, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği siber saldırı ihtimaline karşı internet sitelerini yurtdışı erişimine kapattıklarını açıkladı.

Partiden yapılan açıklamada "Yurt dışından gelebilecek siber saldırılardan korunmak için sistemlerimizi 15.05.2023 23:59'a kadar geçici olarak yurtdışına kapattık. Seçimden sonra görüşürüz" ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.