GÜLAY ARTUT GEBZELİLERE O PROJEYİ ANLATTI

Siyaset 26.04.2023 - 16:34, Güncelleme: 26.04.2023 - 16:34
 

GÜLAY ARTUT GEBZELİLERE O PROJEYİ ANLATTI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, Gebze’de vatandaşlarla bir araya geldi AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut Gebze’de vatandaşlarla buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut’a, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve teşkilat yöneticileri eşlik etti. AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULACAK AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan Aile ve Gençlik Bankası projesini vatandaşlara anlattı. Seçim beyannamesinde yer alan bilgi şu şekilde; “Aile Koruma Kalkanı Programının finansmanı uluslararası standartlarda dijital olarak çalışacak bir Aile ve Gençlik Bankası kanalıyla sağlanacaktır. Bu sosyal amaçlı bankanın ana gelir kaynaklarından biri de Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz gelirlerinin belirli bir yüzdesi olacaktır.”
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, Gebze’de vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut Gebze’de vatandaşlarla buluştu. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut’a, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULACAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan Aile ve Gençlik Bankası projesini vatandaşlara anlattı. Seçim beyannamesinde yer alan bilgi şu şekilde; “Aile Koruma Kalkanı Programının finansmanı uluslararası standartlarda dijital olarak çalışacak bir Aile ve Gençlik Bankası kanalıyla sağlanacaktır. Bu sosyal amaçlı bankanın ana gelir kaynaklarından biri de Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz gelirlerinin belirli bir yüzdesi olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.