KARAOSMANOĞLU SAHALARDAN ÇEKİLMİYOR

Gündem 24.04.2023 - 19:27, Güncelleme: 24.04.2023 - 19:29
 

KARAOSMANOĞLU SAHALARDAN ÇEKİLMİYOR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Derince İlçe Teşkilatı, İshakçılar’da vatandaşlarla buluştu AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Derince Teşkilatları, Derince’nin kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Hemşerilerimizin bu desteğine ve güvenine layık olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz. İnşallah bu birlikteliğimizle 14 Mayıs’ta tarih yazacağız’ dedi. BÖLGEDEKİ YATIRIMLARA DİKKAT ÇEKİLDİ İshakçılar’da vatandaşlarla buluşan heyet, bölgede hayata geçirilen yatırımlarla ilgili vatandaşlarla sohbet etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün hizmete sundukları projelerle kırsal mahalleleri cazibe merkezi haline getirdiklerini ifade ederken, Tarımsal Kalkınma Tesisleri, Tahtalı Göleti Doğa Park ve Taşköprü Kadın Emeği Merkezi projelerinin bölgeye çok yakıştığı ifade edildi.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı, İshakçılar’da vatandaşlarla buluştu

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Derince Teşkilatları, Derince’nin kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Hemşerilerimizin bu desteğine ve güvenine layık olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz. İnşallah bu birlikteliğimizle 14 Mayıs’ta tarih yazacağız’ dedi.

BÖLGEDEKİ YATIRIMLARA DİKKAT ÇEKİLDİ

İshakçılar’da vatandaşlarla buluşan heyet, bölgede hayata geçirilen yatırımlarla ilgili vatandaşlarla sohbet etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün hizmete sundukları projelerle kırsal mahalleleri cazibe merkezi haline getirdiklerini ifade ederken, Tarımsal Kalkınma Tesisleri, Tahtalı Göleti Doğa Park ve Taşköprü Kadın Emeği Merkezi projelerinin bölgeye çok yakıştığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.