BARAN AYDIN İLE NAİL ÇİLER ARASINDA BUZLAR ÇÖZÜLDÜ

Siyaset 21.04.2023 - 20:28, Güncelleme: 21.04.2023 - 20:28
 

BARAN AYDIN İLE NAİL ÇİLER ARASINDA BUZLAR ÇÖZÜLDÜ

KOCAELİ HABERİ
Nail Çiler geçtiğimiz yapılan GTO kongresinde oluşturduğu yeni Meclis üyesi listesinin teşkilinde görüş alışverişi yaşadığı Meclsi üyesi Baran Aydın'a yer vermemişti, Baran Aydın'ın da tekrar meclis üyeliği adaylığı girişimi olmamıştı.. GTO Başkanlığından istifa ederek CHP kocaeli Milletvekili adayı olan Nail Çiler ile CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın ile arasındaki soğukluğun akibeti merak ediliyordu ki, bu merakın cevabı Nail Çiler'den geldi.. CHP kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler diğer milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı ile CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ile birlikte, Baran Aydın'ı özel iş yerinde ziyaret etti.. Nail Çiler, Baran Aydın ile arasındaki buzların çözüldüğünü gösteren o ziyareti sosyal medyadan "Dün akşam Çayırova programlarınızın ardından Milletvekili adaylarımız, il başkanımız, ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz ve Baran Aydın Beyle birlikte kendisinin restoranında günün değerlendirmesini yaptık." sözleri ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Nail Çiler geçtiğimiz yapılan GTO kongresinde oluşturduğu yeni Meclis üyesi listesinin teşkilinde görüş alışverişi yaşadığı Meclsi üyesi Baran Aydın'a yer vermemişti, Baran Aydın'ın da tekrar meclis üyeliği adaylığı girişimi olmamıştı..

GTO Başkanlığından istifa ederek CHP kocaeli Milletvekili adayı olan Nail Çiler ile CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı Baran Aydın ile arasındaki soğukluğun akibeti merak ediliyordu ki, bu merakın cevabı Nail Çiler'den geldi..

CHP kocaeli Milletvekili adayı Nail Çiler diğer milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko ve Harun Özgür Yıldızlı ile CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ile birlikte, Baran Aydın'ı özel iş yerinde ziyaret etti..

Nail Çiler, Baran Aydın ile arasındaki buzların çözüldüğünü gösteren o ziyareti sosyal medyadan "Dün akşam Çayırova programlarınızın ardından Milletvekili adaylarımız, il başkanımız, ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz ve Baran Aydın Beyle birlikte kendisinin restoranında günün değerlendirmesini yaptık." sözleri ile paylaştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.