ÇAYIROVA BELEDİYESİ SADECE ÇİKOLATASINA 10 MİLYON TL Mİ ÖDEDİ?

Güncel 19.04.2023 - 13:37, Güncelleme: 19.04.2023 - 13:57
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİ SADECE ÇİKOLATASINA 10 MİLYON TL Mİ ÖDEDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sağolsun bu bayramda Çayırovalıların yanında biz gazetecileri de unutmamış ve bayram için çikolata göndermiş.. Çayırova Belediyesinin bayramlık poşetini boşalttığımızda içinde bir kutu çikolatanın yanısıra beraberinde bir bayram kutlama mektubu ve büyük ebatlı en pahalı parlak kuşe kağıda basılı 32 yapraklı bayram kutlamalı hizmet dergisini görünce "Bu bayramlık set, Çayırovalıların sırtına epey bir pahalıya patlamış" dedik.. Deprem felaketinin maddi ve manevi faturası ve yüksek enflasyon karşısında milletçe zor günler geçirdiğimiz bir dönemde, bayramlık bir çikolata için pahalı bir poşet ve çok pahalı bir dergi maaliyetini de ekleyince  içimiz burkuldu.. Ve o an aklımıza 9 gün önce CHP Çayorova Belediye Mecsi üyesi Halis Koç'un bu çikolata maaliyeti için yaptığı sosyal medya paylaşımı geldi. Halis Koç sadece çikolataya 10 milyon TL ödeneceğine dikkat çektiği bu masrafa gösterdiği tepkide şu ifadelere yer vermişti; "ÇAYIROVAYI SEVİNCE Geçen yıl şeker bayramında bir inşaat firmasından halka dağıtmak üzere 3 milyon 492.000 ₺ çikolata alan belediyemiz, bu yıl yine aynı firmadan; ÇAYIROVAYI SEVİNCE çikolata kalitesini 3 kat daha artırarak önümüzdeki şeker bayramında halkımıza dağıtmak üzere 10 milyonluk çikolatayı hanelerimize ulaştıracaklar. BAYRAMINIZ ÇİKOLATA TADINDA OLMASI DİLEĞİMLE Halis KOÇ CHP Çayırova Meclis üyesi"   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi sağolsun bu bayramda Çayırovalıların yanında biz gazetecileri de unutmamış ve bayram için çikolata göndermiş..

Çayırova Belediyesinin bayramlık poşetini boşalttığımızda içinde bir kutu çikolatanın yanısıra beraberinde bir bayram kutlama mektubu ve büyük ebatlı en pahalı parlak kuşe kağıda basılı 32 yapraklı bayram kutlamalı hizmet dergisini görünce "Bu bayramlık set, Çayırovalıların sırtına epey bir pahalıya patlamış" dedik..

Deprem felaketinin maddi ve manevi faturası ve yüksek enflasyon karşısında milletçe zor günler geçirdiğimiz bir dönemde, bayramlık bir çikolata için pahalı bir poşet ve çok pahalı bir dergi maaliyetini de ekleyince  içimiz burkuldu..

Ve o an aklımıza 9 gün önce CHP Çayorova Belediye Mecsi üyesi Halis Koç'un bu çikolata maaliyeti için yaptığı sosyal medya paylaşımı geldi.

Halis Koç sadece çikolataya 10 milyon TL ödeneceğine dikkat çektiği bu masrafa gösterdiği tepkide şu ifadelere yer vermişti;
"ÇAYIROVAYI SEVİNCE
Geçen yıl şeker bayramında bir inşaat firmasından halka dağıtmak üzere 3 milyon 492.000 ₺ çikolata alan belediyemiz, bu yıl yine aynı firmadan;
ÇAYIROVAYI SEVİNCE çikolata kalitesini 3 kat daha artırarak önümüzdeki şeker bayramında halkımıza dağıtmak üzere 10 milyonluk çikolatayı hanelerimize ulaştıracaklar.
BAYRAMINIZ ÇİKOLATA TADINDA OLMASI DİLEĞİMLE
Halis KOÇ CHP Çayırova Meclis üyesi"
   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.