BARAN AYDIN CHP KOCAELİ'NİN ZİRVESİNİ GEBZE'DE AĞIRLADI

Siyaset 17.04.2023 - 04:41, Güncelleme: 17.04.2023 - 04:41
 

BARAN AYDIN CHP KOCAELİ'NİN ZİRVESİNİ GEBZE'DE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
CHP kocaeli il Başkan yardımcısı Baran Aydın, CHP Kocaeli'nin zirvesini Gebze'de ki iş yerinde ağırladı.. Gebzeli tanınmış iş ve siyaset insanı Baran Aydın geçtiğimiz gün kendisine ait restaurantlar zincirinde CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'yı misafir etti.. CHP kocaeli Örgütünün, Çayırova ve Dilovası Örgütlenmesinden sorumlu İl Başkan yardımcısı olan Baran Aydın, Çayırova ve Dilovası CHP Örgütlerindeki olumlu çalışmaları ve Dilovası CHP adına ilkleri gerçekleştirtereke, Tavşancıl mahallesinde geniş katılımlı bir törenle açtırdığı Seçim Koordinasyon Merkezi ile göz doldurup dikkateleri üzerine çekmişti..      
KOCAELİ HABERİ

CHP kocaeli il Başkan yardımcısı Baran Aydın, CHP Kocaeli'nin zirvesini Gebze'de ki iş yerinde ağırladı..

Gebzeli tanınmış iş ve siyaset insanı Baran Aydın geçtiğimiz gün kendisine ait restaurantlar zincirinde CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'yı misafir etti..

CHP kocaeli Örgütünün, Çayırova ve Dilovası Örgütlenmesinden sorumlu İl Başkan yardımcısı olan Baran Aydın, Çayırova ve Dilovası CHP Örgütlerindeki olumlu çalışmaları ve Dilovası CHP adına ilkleri gerçekleştirtereke, Tavşancıl mahallesinde geniş katılımlı bir törenle açtırdığı Seçim Koordinasyon Merkezi ile göz doldurup dikkateleri üzerine çekmişti.. 

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.