6'SI DA 2024 İÇİN Mİ ADAY ADAYI OLMADI?

Siyaset 04.04.2023 - 13:45, Güncelleme: 04.04.2023 - 14:06
 

6'SI DA 2024 İÇİN Mİ ADAY ADAYI OLMADI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli milletvekilliği için başvuran 151 aday adayı içinden temayül yoklamaları ve yüzyüze mülakat sonrasında tespit edilen 28 isim, adayları belirleyecek Ak Parti Üst Kuruluna dün öğleden sonra bildirildi. Dünden beri Ak Parti Kocaeli'de ve aday adayları arasında bir sessizlik hakim.. Hazır kulislerde yaprak kımıldamıyorken kafama takılan bir sorunun cevabını birlikte arayalım dedim. Sorum şu; -Ak Parti Kocaeli Millletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker'in tekrar tıpkı diğer vekil arkadaşları gibi aday adaylık başvuru yapma hakları olduğu halde neden milletvekilliğine başvuru yapmadılar? -AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna'nın, başkanlıktan istifa ederek, Ak Parti Kocaeli milletvekilliği için başvuru yapmalarına rağmen, peki neden Gebze Bölgesinden Geze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım isimlerinden hiç birisi istifa edip milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmadılar? Yoksa siyaset kulislerinde 2024 yerel seçimleri için konuşulan şu iddialar doğru mu; -Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanlığına aday adayı -İlyas Şeker İzmit Belediye Başkanlığına aday adayı -Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanlığına aday adayı -Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanlığına aday adayı -Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanlığına aday adayı -İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanlığına aday adayı Olmaz olmaz demeyin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca'ya, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt Körfez'e ve Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman'da Kartepe'ye belediye başkanı seçilmediler mi? 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli milletvekilliği için başvuran 151 aday adayı içinden temayül yoklamaları ve yüzyüze mülakat sonrasında tespit edilen 28 isim, adayları belirleyecek Ak Parti Üst Kuruluna dün öğleden sonra bildirildi. Dünden beri Ak Parti Kocaeli'de ve aday adayları arasında bir sessizlik hakim..

Hazır kulislerde yaprak kımıldamıyorken kafama takılan bir sorunun cevabını birlikte arayalım dedim. Sorum şu;
-Ak Parti Kocaeli Millletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker'in tekrar tıpkı diğer vekil arkadaşları gibi aday adaylık başvuru yapma hakları olduğu halde neden milletvekilliğine başvuru yapmadılar?

-AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna'nın, başkanlıktan istifa ederek, Ak Parti Kocaeli milletvekilliği için başvuru yapmalarına rağmen, peki neden Gebze Bölgesinden Geze İlçe Başkanı Recep Kaya, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ve Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım isimlerinden hiç birisi istifa edip milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmadılar?

Yoksa siyaset kulislerinde 2024 yerel seçimleri için konuşulan şu iddialar doğru mu;
-Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanlığına aday adayı
-İlyas Şeker İzmit Belediye Başkanlığına aday adayı
-Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanlığına aday adayı
-Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanlığına aday adayı
-Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanlığına aday adayı
-İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanlığına aday adayı

Olmaz olmaz demeyin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca'ya, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt Körfez'e ve Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman'da Kartepe'ye belediye başkanı seçilmediler mi? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.