AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI TALUS HANGİ ADAY ADAYINA DESTEK VERİYOR?

Siyaset 03.04.2023 - 20:50, Güncelleme: 03.04.2023 - 21:20
 

AK PARTİ KOCAELİ BAŞKANI TALUS HANGİ ADAY ADAYINA DESTEK VERİYOR?

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı bu akşam düzenlediği iftar programında, İl İstişare Kurulu üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu'nun da katılım sağladığı iftar programında, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'un oturduğu masada tam altı milletvekili aday adayı vardı.. Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatında başkan ve başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunmuş altı isim de milletvekili aday adayı olmuştu ve bu altı isimde Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'un masasında oturmuşlardı. Ve ahaliyel salondakilerde merak etti "Acaba bu altı isimden hangileri, Üst Kurula sunulan ilk 28 arasına girdi ve bundan sonrasında il Başkanı Talus bu altı aday adayından hangisinin adaylığına destek veriyor" diye.. İŞTE O ALTI ADAY ADAYI 1-Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek  2-Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Şemsettin Ceyhan 3-Ak Parti Kocaeli eski il kadın kolları başkanı Serpil Yılmaz 4-Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir 5-Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Av. Halit Çokan 6-Ak Parti İzmit eski ilçe başkanı Ali Korkmaz
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatı bu akşam düzenlediği iftar programında, İl İstişare Kurulu üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu'nun da katılım sağladığı iftar programında, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'un oturduğu masada tam altı milletvekili aday adayı vardı..

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatında başkan ve başkan yardımcılıkları görevlerinde bulunmuş altı isim de milletvekili aday adayı olmuştu ve bu altı isimde Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'un masasında oturmuşlardı.

Ve ahaliyel salondakilerde merak etti "Acaba bu altı isimden hangileri, Üst Kurula sunulan ilk 28 arasına girdi ve bundan sonrasında il Başkanı Talus bu altı aday adayından hangisinin adaylığına destek veriyor" diye..

İŞTE O ALTI ADAY ADAYI
1-Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek 
2-Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Şemsettin Ceyhan
3-Ak Parti Kocaeli eski il kadın kolları başkanı Serpil Yılmaz
4-Ak Parti Kocaeli il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir
5-Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Av. Halit Çokan
6-Ak Parti İzmit eski ilçe başkanı Ali Korkmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.