İYİ PARTİ GEBZE BAŞKANI AV. BURAK ULUKÖYLÜ'YÜ FENA SİNİRLENDİRDİLER

Siyaset 02.04.2023 - 04:34, Güncelleme: 02.04.2023 - 04:34
 

İYİ PARTİ GEBZE BAŞKANI AV. BURAK ULUKÖYLÜ'YÜ FENA SİNİRLENDİRDİLER

KOCAEİ HABERİ
İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bu gece saat 03:35'de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda çok fena sinirlendiğini ve buna "kayış kopması da denilebileceğini" ifade etti.. Başkan Uluköylü çok sinirlendiğini belli ettiği o paylaşımında şu ifadeler yer verdi; "Ben çok sinirliyimdir ama sinirime rağmen çok sabırlıyımdır. Son raddeye kadar bekler ya da çabalarım ama o raddeden sonra dünya tersine dönse geri dönüşü olmaz. Buna kayış kopması mı dersiniz, vazgeçmek mi dersiniz orasını bilemem." Öte yandan Başkan Burak Uluköylü'nün kime ve niçin kızdığı henüz öğrenilemedi..  
KOCAEİ HABERİ

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bu gece saat 03:35'de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda çok fena sinirlendiğini ve buna "kayış kopması da denilebileceğini" ifade etti..

Başkan Uluköylü çok sinirlendiğini belli ettiği o paylaşımında şu ifadeler yer verdi;

"Ben çok sinirliyimdir ama sinirime rağmen çok sabırlıyımdır. Son raddeye kadar bekler ya da çabalarım ama o raddeden sonra dünya tersine dönse geri dönüşü olmaz. Buna kayış kopması mı dersiniz, vazgeçmek mi dersiniz orasını bilemem."

Öte yandan Başkan Burak Uluköylü'nün kime ve niçin kızdığı henüz öğrenilemedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.