AK PARTİ KOCAELİ ADAY ADAYI ŞENER DOĞAN İDDİALI

Siyaset 28.03.2023 - 16:55, Güncelleme: 28.03.2023 - 16:55
 

AK PARTİ KOCAELİ ADAY ADAYI ŞENER DOĞAN İDDİALI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Şener Doğan, Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden istifa ederek, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Şener Doğan, genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak'a adaylık sürecini anlattıktan sonra milletvekili seçilmesi halinde Kocaeli ve Gebze bölgesine yeni hizmetler kazandırmanın gayretinde olacağını dile getirdi.. Kendisini okutan, Gebze gibi metropol bir kente ilçe Milli Eğitim Müdürü yapan bu büyük devlete ve bu asil millete karşı borçlu olduğunun altını çizen Şener Doğan, "siyaset atılarak siyaset yolu ile milletimize hizmet etme hayalim hep vardı. Bu seçimleri bu hayalimi gerçekleştirmek için bir fırsat bilerek yola çıktım" dedi.. Milletin 20 yıldan beri iktidarda olan Ak Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güveninin tam olduğunu ve bu seçimde de yine Ak Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a  oy vereceklerine inandığını dile getiren Şener Doğan  "Cumhur İttifakı iktidarında hem depremin yaraları sarılacak hem de enflasyon alt edilecek inşallah. Millet İttifakının bu ülkeye ve milletimize verebileceği bir şey yoktur" dedi.. Cengiz Yucak, Şener Doğan'a'ya ziyareti için teşekkür ederek, çıkmış olduğu bu yeni siyasi yolda başarılar diledi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Şener Doğan, Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi..

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden istifa ederek, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olan Şener Doğan, genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak'a adaylık sürecini anlattıktan sonra milletvekili seçilmesi halinde Kocaeli ve Gebze bölgesine yeni hizmetler kazandırmanın gayretinde olacağını dile getirdi..

Kendisini okutan, Gebze gibi metropol bir kente ilçe Milli Eğitim Müdürü yapan bu büyük devlete ve bu asil millete karşı borçlu olduğunun altını çizen Şener Doğan, "siyaset atılarak siyaset yolu ile milletimize hizmet etme hayalim hep vardı. Bu seçimleri bu hayalimi gerçekleştirmek için bir fırsat bilerek yola çıktım" dedi..

Milletin 20 yıldan beri iktidarda olan Ak Partiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güveninin tam olduğunu ve bu seçimde de yine Ak Partiye ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a  oy vereceklerine inandığını dile getiren Şener Doğan  "Cumhur İttifakı iktidarında hem depremin yaraları sarılacak hem de enflasyon alt edilecek inşallah. Millet İttifakının bu ülkeye ve milletimize verebileceği bir şey yoktur" dedi..

Cengiz YucakŞener Doğan'a'ya ziyareti için teşekkür ederek, çıkmış olduğu bu yeni siyasi yolda başarılar diledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.