BAŞKAN BIYIK SAHADA İNCELEDİ

İlçeler 26.03.2023 - 18:18, Güncelleme: 26.03.2023 - 18:18
 

BAŞKAN BIYIK SAHADA İNCELEDİ

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Şehit Tahsin Sarıtosun Caddesi'ndeki üst yapı çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Bıyık bu çalışmlarla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: ''Şehrimizin alt yapısında ki çoğu sorunu çözerken üst yapıda da yatırımlara ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehit Tahsin Sarıtosun Caddemizde ki üst yapı çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Kısım kısım olarak üst yapısını yenilediğimiz, ilçemizin en uzun caddelerinden biri olan Şht. Tahsin Sarıtosun Caddemiz tamamlandığında prestij caddelerimiz arasında yerini alacak.''
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Şehit Tahsin Sarıtosun Caddesi'ndeki üst yapı çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Bıyık bu çalışmlarla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

''Şehrimizin alt yapısında ki çoğu sorunu çözerken üst yapıda da yatırımlara ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehit Tahsin Sarıtosun Caddemizde ki üst yapı çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Kısım kısım olarak üst yapısını yenilediğimiz, ilçemizin en uzun caddelerinden biri olan Şht. Tahsin Sarıtosun Caddemiz tamamlandığında prestij caddelerimiz arasında yerini alacak.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.