GEBZE TİCARET ODASININ YENİ BAŞKANI BUGÜN BELLİ OLACAK

Güncel 22.03.2023 - 09:34, Güncelleme: 22.03.2023 - 09:49
 

GEBZE TİCARET ODASININ YENİ BAŞKANI BUGÜN BELLİ OLACAK

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in, CHP Kocaeli Milletvekili aday adaylık başvurusu yapması üzerine, Gebze kamuoyuda Nail Çiler’in yerine kimin yeni GTO Başkanı olacağını merak etmeye başladı. Nail Çiler’in istifası ile yedek yönetim kurulunun 1. sırasındaki isim olan Emine Altıntaş'ın yedek listesinden istifa etmesi üzerine 2.inci sıradaki yedek üye Sevgi Çiler  asil üye olarak GTO yönetimine girdi ve 11 kişilik GTO Yönetim Kurulu, bugün kendi içlerinde yapacakları oylamada, aralarından bir ismin Başkan yeni GTO Başkanı olarak seçecekler.. Saat 11:30'da gerçekleşmesi beklenen yönetim toplantısında GTO Başkan yardımcıları Kayhan Özler ve Abdurrahman Aslantaş isimlerinden birisinin, GTO'nun yeni başkanı olarak seçilmesi bekleniyor..   GTO BAŞKANI NASIL SEÇİLECEK VE BAŞKAN KİM OLACAK? Ticaret Odaları mevzuatına göre Ticaret Odası Başkanlarının her hangi bir nedenle görevlerinden ayrılmaları sonrasında, mevcut yönetim kurulu kendi aralarından başkan adayı olacak isim veya isimleri yine kendi aralarında yaptıkları oylama ile seçebiliyorlar. İŞTE GTO’NUN MEVCUT YÖNETİMİ Abdurrahman Aslantaş, Adem Yıldırım, Barış Er, Fatma Sevgi Çiler, Kayhan Özler, Miktad Aydın, Nail Köse, Sezgin Tekeli, Sinan Yücel, Veysel Tekin Güçtekin, Yücel Yılmazel
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in, CHP Kocaeli Milletvekili aday adaylık başvurusu yapması üzerine, Gebze kamuoyuda Nail Çiler’in yerine kimin yeni GTO Başkanı olacağını merak etmeye başladı.

Nail Çiler’in istifası ile yedek yönetim kurulunun 1. sırasındaki isim olan Emine Altıntaş'ın yedek listesinden istifa etmesi üzerine 2.inci sıradaki yedek üye Sevgi Çiler  asil üye olarak GTO yönetimine girdi ve 11 kişilik GTO Yönetim Kurulu, bugün kendi içlerinde yapacakları oylamada, aralarından bir ismin Başkan yeni GTO Başkanı olarak seçecekler..

Saat 11:30'da gerçekleşmesi beklenen yönetim toplantısında GTO Başkan yardımcıları Kayhan Özler ve Abdurrahman Aslantaş isimlerinden birisinin, GTO'nun yeni başkanı olarak seçilmesi bekleniyor..  

GTO BAŞKANI NASIL SEÇİLECEK VE BAŞKAN KİM OLACAK?
Ticaret Odaları mevzuatına göre Ticaret Odası Başkanlarının her hangi bir nedenle görevlerinden ayrılmaları sonrasında, mevcut yönetim kurulu kendi aralarından başkan adayı olacak isim veya isimleri yine kendi aralarında yaptıkları oylama ile seçebiliyorlar.

İŞTE GTO’NUN MEVCUT YÖNETİMİ
Abdurrahman Aslantaş, Adem Yıldırım, Barış Er, Fatma Sevgi Çiler, Kayhan Özler, Miktad Aydın, Nail Köse, Sezgin Tekeli, Sinan Yücel, Veysel Tekin Güçtekin, Yücel Yılmazel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.