CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİNİN İLK 4'Ü BELLİ OLDU MU?

Siyaset 18.03.2023 - 07:06, Güncelleme: 18.03.2023 - 07:06
 

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİNİN İLK 4'Ü BELLİ OLDU MU?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
14 Mayıs 2023 genel seçimleri için daha öncedeb başvurusunu yapmış olan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'nın yanısıra dün başvurularını yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Candan Gültekin'de CHP Milletvekili aday adayı oldular.. CHP Kocaeli ve Ankara genel merkez kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre  Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Av. Bahar Candan Gültekin'in, CHP Kocaeli Milletvekili aday listesinin ilk 3 sırasında yer alma ihtimalleri çok yüksek olurken, 4.üncü sıranın ise Millet İttifakı ortakları Saadet Partisi sözcüsü ve Gebzeli tanınmış siyaset insanı Birol Aydın'a verilmesi bekleniyormuş.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

14 Mayıs 2023 genel seçimleri için daha öncedeb başvurusunu yapmış olan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'nın yanısıra dün başvurularını yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Candan Gültekin'de CHP Milletvekili aday adayı oldular..

CHP Kocaeli ve Ankara genel merkez kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre  Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Av. Bahar Candan Gültekin'in, CHP Kocaeli Milletvekili aday listesinin ilk 3 sırasında yer alma ihtimalleri çok yüksek olurken, 4.üncü sıranın ise Millet İttifakı ortakları Saadet Partisi sözcüsü ve Gebzeli tanınmış siyaset insanı Birol Aydın'a verilmesi bekleniyormuş.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.