İMAMOĞLU'NDAN SEL FELAKETİ SONRASI AÇIKLAMA

Gündem 15.03.2023 - 12:22, Güncelleme: 15.03.2023 - 12:22
 

İMAMOĞLU'NDAN SEL FELAKETİ SONRASI AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Adıyaman ve Şanlıurfa'daki sel felaketine ilişkin paylaşımda bulunan İBB Ekrem İmamoğlu, "Kayıpların bir an önce bulunması en büyük dileğimiz" dedi. İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Adıyaman ve Şanlıurfa'daki sel felaketine ilişkin açıklamada bulundu.  İmamoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "Şanlıurfa ve Adıyaman'da sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Kayıpların bir an önce bulunması en büyük dileğimiz."
KOCAELİ HABERİ

Adıyaman ve Şanlıurfa'daki sel felaketine ilişkin paylaşımda bulunan İBB Ekrem İmamoğlu, "Kayıpların bir an önce bulunması en büyük dileğimiz" dedi.

İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Adıyaman ve Şanlıurfa'daki sel felaketine ilişkin açıklamada bulundu. 

İmamoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfa ve Adıyaman'da sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Kayıpların bir an önce bulunması en büyük dileğimiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.