AK PARTİ GEBZE ADAY ADAYI ÖZLEM KOZANKURT SAHAYA HIZLI İNDİ

Siyaset 14.03.2023 - 17:45, Güncelleme: 14.03.2023 - 18:05
 

AK PARTİ GEBZE ADAY ADAYI ÖZLEM KOZANKURT SAHAYA HIZLI İNDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli ve Gebze bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanı Özlem Kozankurt, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.. Ak Parti Gebze İlçe önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt, Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatına giderek, yeni İl Başkanı Dr. Şahin Talus'a hayırlı olsun ve tebrik dileklerini ilettikten sonra Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.. Özlem Koznakurt aday adaylık başvurusundan sonra bugün de Gebze'de sahaya inerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit'i ziyaret eden Özlem Kozankurt daha sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'yı makamlarında ziyaret ederek, milletvekilliğine adaylık amacı ve milletvekili seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği hizmet projeleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Talus, Kaymakam Özyiğit, Başkan Büyükgöz ve Başkan Kaya bu nazik ziyaretlerinden dolayı Özlem Kozankurt'a teşekkür ettikten sonra yeni siyasi yolculuğunda başarılar dilediler.. Öte yandan Gebze bölgesinin tanınmış ve başarılı isimlerinden birisi olan Özlem Kozankurt'un  milletvekilliğine aday adaylığının hem Gebze bölgesinde hem de doğum yeri olan Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerileri arasında memnuniyetle karşılandığı öğrenildi..     
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli ve Gebze bölgesinin tanınmış iş ve siyaset insanı Özlem Kozankurt, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı..

Ak Parti Gebze İlçe önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve PİMTAŞ A.Ş. AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt, Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatına giderek, yeni İl Başkanı Dr. Şahin Talus'a hayırlı olsun ve tebrik dileklerini ilettikten sonra Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı..

Özlem Koznakurt aday adaylık başvurusundan sonra bugün de Gebze'de sahaya inerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit'i ziyaret eden Özlem Kozankurt daha sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'yı makamlarında ziyaret ederek, milletvekilliğine adaylık amacı ve milletvekili seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği hizmet projeleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Talus, Kaymakam Özyiğit, Başkan Büyükgöz ve Başkan Kaya bu nazik ziyaretlerinden dolayı Özlem Kozankurt'a teşekkür ettikten sonra yeni siyasi yolculuğunda başarılar dilediler..

Öte yandan Gebze bölgesinin tanınmış ve başarılı isimlerinden birisi olan Özlem Kozankurt'un  milletvekilliğine aday adaylığının hem Gebze bölgesinde hem de doğum yeri olan Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşerileri arasında memnuniyetle karşılandığı öğrenildi..

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.