Kocaeli Gençlik ve Spor müdürü Yavaşer: ''İki üç ne idiği belirsiz çakal uludu diye aslanlar ölmez''

Siyaset 27.02.2023 - 09:06, Güncelleme: 27.02.2023 - 09:16
 

Kocaeli Gençlik ve Spor müdürü Yavaşer: ''İki üç ne idiği belirsiz çakal uludu diye aslanlar ölmez''

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçeli taraftarların ardından Beşiktaş taraftarı da tribünlerde hükümeti istifaya çağırdı. Tribünler maç öncesi ve karşılaşma başladıktan sonra "Hükümet istifa" sloganı attı. Taraftarlar, depremde zarar gören çocuklar için de sahaya oyuncak gönderdi. Hükümete yönelik bu Protestoların ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli veGenel Başkan yardımcısı Semih Yalçın, Beşiktaş kulüp üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdular. Kocaeli Gençlik ve Spor il Müdürü Gökhan Yavaşaer'de twitter sayfasından gösterdiği tepkide şu ifadeler yer verdi; "Bu bayrak inmez. Bu ezan susmaz. Bu ülke bölünmez. Bu millet diz çökmez. İki üç ne idiği belirsiz çakal uludu diye aslanlar ölmez"
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçeli taraftarların ardından Beşiktaş taraftarı da tribünlerde hükümeti istifaya çağırdı. Tribünler maç öncesi ve karşılaşma başladıktan sonra "Hükümet istifa" sloganı attı. Taraftarlar, depremde zarar gören çocuklar için de sahaya oyuncak gönderdi.

Hükümete yönelik bu Protestoların ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli veGenel Başkan yardımcısı Semih Yalçın, Beşiktaş kulüp üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdular.

Kocaeli Gençlik ve Spor il Müdürü Gökhan Yavaşaer'de twitter sayfasından gösterdiği tepkide şu ifadeler yer verdi;
"Bu bayrak inmez. Bu ezan susmaz. Bu ülke bölünmez. Bu millet diz çökmez. İki üç ne idiği belirsiz çakal uludu diye aslanlar ölmez"
Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı '@GokhanYavaser 9s Gökhan Yavaşer Bu bayrak inmez Bu ezan susmaz Bu ülke bölünmez Bu millet diz çökmez. İki üç üç ne idiği belirsiz çakal uludu diye aslanlar ölmez t 2 21 山 326' Twitter ekran görüntüsü olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.