KOCAELİ ESKİ İL BAŞKANLARININ ÇALIŞMALARI TAKİP ALTINDA

Güncel 21.02.2023 - 02:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 02:30
 

KOCAELİ ESKİ İL BAŞKANLARININ ÇALIŞMALARI TAKİP ALTINDA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, 2023 genel seçimlerinde partilerinden Kocaeli Milletvekili adayı olmak için istifa etmişlerdi.. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçimi işaret ederek, 14 Mayıs 2023'de genel seçim yapılacağını ilan etmesi üzerine, Mart ayının ilk haftasında milletveklili adaylıklarının açıklanmasını heyecanla bekleyen Kocaelili dört siyasi parti il başkanının bu bekleyişi, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremi ile şimdilik belirsiz olan bir tarihe erişti.. Deprem gibi ulusal bir felaket döneminde partilerinin il teşkilatlarının başında il başkanı olarak değilde, kişisel gayretleri ile bir parti neferi gibi zor durumda olan insanlara yardım edebilme gayretinde olan Kocaeli milletvekilliğine namzet bu dört ismin, yardım çalışmalarının verimlilik derecesi de, Kocaeli kamuoyu ve partilileri tarafından dikkatle takip ediliyor.   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, 2023 genel seçimlerinde partilerinden Kocaeli Milletvekili adayı olmak için istifa etmişlerdi..

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçimi işaret ederek, 14 Mayıs 2023'de genel seçim yapılacağını ilan etmesi üzerine, Mart ayının ilk haftasında milletveklili adaylıklarının açıklanmasını heyecanla bekleyen Kocaelili dört siyasi parti il başkanının bu bekleyişi, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremi ile şimdilik belirsiz olan bir tarihe erişti..

Deprem gibi ulusal bir felaket döneminde partilerinin il teşkilatlarının başında il başkanı olarak değilde, kişisel gayretleri ile bir parti neferi gibi zor durumda olan insanlara yardım edebilme gayretinde olan Kocaeli milletvekilliğine namzet bu dört ismin, yardım çalışmalarının verimlilik derecesi de, Kocaeli kamuoyu ve partilileri tarafından dikkatle takip ediliyor.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.