DEPREMDEN 248 SAAT SONRA GELEN MUCİZE; Vali Gökmen Çiçek paylaştı

Gündem 16.02.2023 - 12:30, Güncelleme: 16.02.2023 - 14:04
 

DEPREMDEN 248 SAAT SONRA GELEN MUCİZE; Vali Gökmen Çiçek paylaştı

KOCAELİ HABERİ
Kahramanmaraş'ta Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nda bir genç kız, depremin 248'inci saatinde enkazdan sağ çıkarıldı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde resmi verilere göre can kaybı sayısı 36 bin 187'ye yükseldi. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 10 gün sonra enkaz altından mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nda 17 yaşındaki Aleyna, depremin 248'inci saatinde enkazdan sağ çıkarıldı. Kahrmanmaraş'ta deprem görevlisi olan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek o kurtarılış anlarını sosyal medyadan "Allahım bu bir mucize...Depremin 248. saatinde arkadaşlarımız bir kardeşimizi canlı olarak çıkardı.Rabbimize şükürler olsun" sözleri ile paylaştı.
KOCAELİ HABERİ

Kahramanmaraş'ta Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nda bir genç kız, depremin 248'inci saatinde enkazdan sağ çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde resmi verilere göre can kaybı sayısı 36 bin 187'ye yükseldi. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden 10 gün sonra enkaz altından mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nda 17 yaşındaki Aleyna, depremin 248'inci saatinde enkazdan sağ çıkarıldı.

Kahrmanmaraş'ta deprem görevlisi olan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek o kurtarılış anlarını sosyal medyadan "Allahım bu bir mucize...Depremin 248. saatinde arkadaşlarımız bir kardeşimizi canlı olarak çıkardı.Rabbimize şükürler olsun" sözleri ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.