BAŞKAN MUTLU: ''SESİNİZİ DUYUYORUZ, DUYMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

Siyaset 15.02.2023 - 17:20, Güncelleme: 15.02.2023 - 17:20
 

BAŞKAN MUTLU: ''SESİNİZİ DUYUYORUZ, DUYMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yaşanılan deprem felakatinin ardından yapılan yardım çalışmalarını ve bundan sonra yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu şu açıklamalarda bulundu: Tüm İmkanlarımızla Seferber olduk ''Deprem felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren genel merkezimiz ve bölgedeki il başkanlarımızla irtibata geçtik. Kocaeli olarak bu acıyı en iyi anlayan yerlerden birisiyiz. Tüm ilçe başkanlıklarımız, Kadın Kollarımız , gençlik kollarımız Milli görüşcü kuruluşlarımız olarak gerek bulunduğumuz ilçede yardım toplayarak, gerekse deprem bölgelerine giderek orada çalışmalara katıldık. AFAD ve  İlçe belediyelerimizin  yardım çalışmalarına tüm teşkilat mensuplarımız olarak katkı sağladık. Sesinizi Duyuyoruz, Duymaya Devam Edeceğiz Söylenecek çok söz var ama yüreğimiz yanıyor, bu acı tablo bu felaket vicdanımızı yakıyor. Genel Merkezimiz Kocaelimize  Hatay ilimizi kardeş il olarak ilan etti. Bizler de hem Hatay ilimizi hem de diğer illerimizde depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın yarasını hep birlikte sarmak için elimizden geleni yapacağız. Sesinizi duyuyoruz, duymaya devam edeceğiz. Depremden hemen sonra oluşturduğumuz Deprem Koordinasyon komisyonumuz konu ile alakalı tüm Milli Görüşcü Kuruluşlarımızla bu çalışmayı canhıraş bir şekilde gerçekleştirmektedir.''    
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yaşanılan deprem felakatinin ardından yapılan yardım çalışmalarını ve bundan sonra yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıya Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu şu açıklamalarda bulundu:

Tüm İmkanlarımızla Seferber olduk

''Deprem felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren genel merkezimiz ve bölgedeki il başkanlarımızla irtibata geçtik. Kocaeli olarak bu acıyı en iyi anlayan yerlerden birisiyiz. Tüm ilçe başkanlıklarımız, Kadın Kollarımız , gençlik kollarımız Milli görüşcü kuruluşlarımız olarak gerek bulunduğumuz ilçede yardım toplayarak, gerekse deprem bölgelerine giderek orada çalışmalara katıldık. AFAD ve  İlçe belediyelerimizin  yardım çalışmalarına tüm teşkilat mensuplarımız olarak katkı sağladık.

Sesinizi Duyuyoruz, Duymaya Devam Edeceğiz

Söylenecek çok söz var ama yüreğimiz yanıyor, bu acı tablo bu felaket vicdanımızı yakıyor. Genel Merkezimiz Kocaelimize  Hatay ilimizi kardeş il olarak ilan etti. Bizler de hem Hatay ilimizi hem de diğer illerimizde depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın yarasını hep birlikte sarmak için elimizden geleni yapacağız. Sesinizi duyuyoruz, duymaya devam edeceğiz.

Depremden hemen sonra oluşturduğumuz Deprem Koordinasyon komisyonumuz konu ile alakalı tüm Milli Görüşcü Kuruluşlarımızla bu çalışmayı canhıraş bir şekilde gerçekleştirmektedir.''

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.