FATMA KAPLAN HÜRRİYET İYİ PARTİYE ÇOK KALABALIK GİTTİ

Siyaset 03.02.2023 - 12:38, Güncelleme: 03.02.2023 - 12:38
 

FATMA KAPLAN HÜRRİYET İYİ PARTİYE ÇOK KALABALIK GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
CHP'li İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'a hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdi..  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'a ziyaretinde kendsine CHP Meclis Üyeleri; Necat Çakır, Tuncay Aşkın, İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Yaşar Kardaş, Dilek Yalçın, Ünal Özmural, Belediye Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Ozan Aksu, Hakan Yalçın ve Nurullah Özer’i eşlik etti.. CHP heyetini, İYİ Parti il binasında misafir eden Nusret Acur "Nazik ziyaretleri, iyi dilek ve temennileri için kıymetli Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi..
KOCAELİ HABERİ

CHP'li İzmit Belediye Başkanı  Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'a hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdi..

 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur'a ziyaretinde kendsine CHP Meclis Üyeleri; Necat Çakır, Tuncay Aşkın, İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Yaşar Kardaş, Dilek Yalçın, Ünal Özmural, Belediye Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Ozan Aksu, Hakan Yalçın ve Nurullah Özer’i eşlik etti..

CHP heyetini, İYİ Parti il binasında misafir eden Nusret Acur "Nazik ziyaretleri, iyi dilek ve temennileri için kıymetli Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.