GEBZE'NİN BAŞKANLARI BALIKÇIDA BULUŞTU

Siyaset 03.02.2023 - 09:38, Güncelleme: 03.02.2023 - 09:38
 

GEBZE'NİN BAŞKANLARI BALIKÇIDA BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz , Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i dün akşam yemekte ağırladı.. Gebze Eskihisarda yeni hizmete soktuğu Gebze Belediyesi Yeşil Vadi Güzide Balık Restaurant tesislerinde dün akşam GTO Başkanı Nail Çiler ve GTO yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ı aağırlayan Başkan Büyükgöz yemek sonrasında hep birlikte tesisin simgesi haline gelen ışıklı kalp önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.. Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörümüz İbrahim Pehlivan ile beraber geceye bir Eskihisar hatırası bıraktık" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz , Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i dün akşam yemekte ağırladı..

Gebze Eskihisarda yeni hizmete soktuğu Gebze Belediyesi Yeşil Vadi Güzide Balık Restaurant tesislerinde dün akşam GTO Başkanı Nail Çiler ve GTO yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ı aağırlayan Başkan Büyükgöz yemek sonrasında hep birlikte tesisin simgesi haline gelen ışıklı kalp önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirdi..

Başkan Büyükgöz o anları sosyal medyadan "Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörümüz İbrahim Pehlivan ile beraber geceye bir Eskihisar hatırası bıraktık" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.