GEBZE-YALOVA HATTINDA TİCARİ BAĞLAR GELİŞİYOR

İlçeler 30.01.2023 - 12:28, Güncelleme: 30.01.2023 - 12:28
 

GEBZE-YALOVA HATTINDA TİCARİ BAĞLAR GELİŞİYOR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP)  Başkanı Resul Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri 12 Ocak 2023 tarihinde, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Belcan'a ziyarette bulunarak plaket takdimi yapmıştı.  Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Belcan'da, Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu üyelerini kendi Meclis Toplantılarında ağırlamıştı.. GETİP'e bugün Yalova'dan iadei bir ziyaret gerçekleşti ve GETİP Yalova'dan gelen iş insanlarını ağırladı.. GETİP bu haberi sosyal medyadan "Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) bugün Yalova'dan gelen iş insanlarını ağırladı ve o anları sosyal medyadan "Başkanımız Resul Oorman, Yönetim Kurulu üyelerimiz Halim Kazan ve Hüseyin Karadeniz'inde katılımıyla Yalova'dan gelen iş insanları ile görüşmeler yapıldı." bilgisi ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP)  Başkanı Resul Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri 12 Ocak 2023 tarihinde, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Belcan'a ziyarette bulunarak plaket takdimi yapmıştı.  Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Belcan'da, Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu üyelerini kendi Meclis Toplantılarında ağırlamıştı..

GETİP'e bugün Yalova'dan iadei bir ziyaret gerçekleşti ve GETİP Yalova'dan gelen iş insanlarını ağırladı..

GETİP bu haberi sosyal medyadan "Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) bugün Yalova'dan gelen iş insanlarını ağırladı ve o anları sosyal medyadan "Başkanımız Resul Oorman, Yönetim Kurulu üyelerimiz Halim Kazan ve Hüseyin Karadeniz'inde katılımıyla Yalova'dan gelen iş insanları ile görüşmeler yapıldı." bilgisi ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.