GTO BAŞKAN NAİL ÇİLER İŞ BAŞI YAPTI

İlçeler 25.01.2023 - 16:52, Güncelleme: 25.01.2023 - 16:52
 

GTO BAŞKAN NAİL ÇİLER İŞ BAŞI YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği başarılı bir operasyon ile tıkalı olan bir damarına stend takılan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bir kaç günlük ev istirahatinin ardından bugün GTO'ya gelerek iş başı yaptı.. Çalışmalarına kaldığı yerden start veren GTO Başkanı Nail Çiler en çok önem verdiği projelerden birisi olan Darıca Hizmet Kompleksi içinde yer alan "Aşevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi"ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.. Başkan Çiler'in sağlığına kısa sürede kavuşarak görevinin başına dönmesi hem GTO çalışanları hem de Gebze'de sevinçle karşılandı..  
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği başarılı bir operasyon ile tıkalı olan bir damarına stend takılan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bir kaç günlük ev istirahatinin ardından bugün GTO'ya gelerek iş başı yaptı..

Çalışmalarına kaldığı yerden start veren GTO Başkanı Nail Çiler en çok önem verdiği projelerden birisi olan Darıca Hizmet Kompleksi içinde yer alan "Aşevi ve Engelsiz Yaşam Merkezi"ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı..

Başkan Çiler'in sağlığına kısa sürede kavuşarak görevinin başına dönmesi hem GTO çalışanları hem de Gebze'de sevinçle karşılandı..
Resim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.