İŞTE AK PARTİ GEBZE'DE RECEP KAYA FARKI

Siyaset 15.01.2023 - 22:22, Güncelleme: 15.01.2023 - 22:22
 

İŞTE AK PARTİ GEBZE'DE RECEP KAYA FARKI

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi ve HAS Parti Gebze İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra katıldığı AK Partide Gebze'de, ilçe Başkanlığına seçilen Recep Kaya, teşkiliatçılıkta, siyasi örgütlenmede ve partiye üye kazandırmaki tecrübesini konuşturarak, 24 saat içinde 3 farklı mahallede birden üye kayıt standları açtırdı.. İşte AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından paylaşılan o üye kayıt stand haberleri; -İstasyon Mahalle Başkanımız Abdulkerim SEKMEN ve yönetiminin Gebze Kent meydanında açmış olduğu üye standımızı İlçe Başkanımız Recep KAYA ile ziyaret ettik. -Hürriyet Mahalle Başkanımız Kevser AYDIN ve yönetiminin açmış olduğu üye standımızı İlçe Teşkilat Başkanımız Mustafa ÖNAL ile ziyaret ettik. -İstasyon Mahalle Başkanımız Abdulkerim SEKMEN ve yönetiminin açmış olduğu üye standımızı ziyaret ettik.
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi ve HAS Parti Gebze İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra katıldığı AK Partide Gebze'de, ilçe Başkanlığına seçilen Recep Kaya, teşkiliatçılıkta, siyasi örgütlenmede ve partiye üye kazandırmaki tecrübesini konuşturarak, 24 saat içinde 3 farklı mahallede birden üye kayıt standları açtırdı..

İşte AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından paylaşılan o üye kayıt stand haberleri;

-İstasyon Mahalle Başkanımız Abdulkerim SEKMEN ve yönetiminin Gebze Kent meydanında açmış olduğu üye standımızı İlçe Başkanımız Recep KAYA ile ziyaret ettik.

-Hürriyet Mahalle Başkanımız Kevser AYDIN ve yönetiminin açmış olduğu üye standımızı İlçe Teşkilat Başkanımız Mustafa ÖNAL ile ziyaret ettik.

-İstasyon Mahalle Başkanımız Abdulkerim SEKMEN ve yönetiminin açmış olduğu üye standımızı ziyaret ettik.
Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞI' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.