GEBZELİLER İL MÜDÜRLERİ YAVAŞER'İ YALNIZ BIRAKMIYOR

İlçeler 03.01.2023 - 05:02, Güncelleme: 03.01.2023 - 05:02
 

GEBZELİLER İL MÜDÜRLERİ YAVAŞER'İ YALNIZ BIRAKMIYOR

KOCAELİ HABERİ
Bir dönem Gebze Belediye Güreş ihtisas kulübündede forma giyen ve  2004 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 84 kiloda altın madalya kazanan Gökhan Yavaşer, Gebze İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve akabinde Iğdır Gençlik ve Spor il Müdürlüğünden sonra geçtiğimiz yıl Kocaeli'ye atanmıştı.. Gökhan Yavaşer'in, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanması Gebzeliler arasında sevinçle karşılanırken, kendsine Gebze'den çok sayıda tebrik ziyaretçisi akını olmuştu.   Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan ve FP Gebze Belediyesi eski meclis üyesi İbrahim Çiçek dün İzmit'e giderek, Gökhan Yavaşer'i Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında ziyaret ederk başarı ve tebrik dileklerini iletti.. Gökhan Yavaşer, Gebzeli misafirlerinin bu ziyaretinden duyduğu menuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Bir dönem Gebze Belediye Güreş ihtisas kulübündede forma giyen ve  2004 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 84 kiloda altın madalya kazanan Gökhan Yavaşer, Gebze İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve akabinde Iğdır Gençlik ve Spor il Müdürlüğünden sonra geçtiğimiz yıl Kocaeli'ye atanmıştı..

Gökhan Yavaşer'in, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanması Gebzeliler arasında sevinçle karşılanırken, kendsine Gebze'den çok sayıda tebrik ziyaretçisi akını olmuştu.  

Çayırova eski belediye başkanı Yaşar Alkan ve FP Gebze Belediyesi eski meclis üyesi İbrahim Çiçek dün İzmit'e giderek, Gökhan Yavaşer'i Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında ziyaret ederk başarı ve tebrik dileklerini iletti..

Gökhan Yavaşer, Gebzeli misafirlerinin bu ziyaretinden duyduğu menuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.