KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Siyaset 29.12.2022 - 17:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 17:31
 

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ SAMİ ÇAKIR'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Haberi Gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kocaeli Haberi Gazetesi genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak tarafından ağırlanan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, tarfsız ve objektif yayın politikamızdan dolayı gazetemizi tebrik ederken "iyi ki varsınız, Ankara'da meclis çalışmalarında olduğumuz günlerde, sizleri takip ederek kentimizdeki gelişmeler ve sorunlar hakkında ayrıca bilgi sahibi oluyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT mağdurlarına verdiği "emeklilik hakkı" müjdesi konusunda bir açıklamada bulunan Sami Çakır "Gerek memur maaşlarındaki dengesizliği gideren 3600 ek gösterge ve gerekse de EYT'lilerin hak mahrumiyeti üzerine yoğun bir çalışma yapıldıktan sonra gerekli adımlar atıldı. Toplumda geniş kesimi ilgilendiren bu tür sorunları çözmek hükümet olarak bizim asli görevimizdir. Muhalefet bu 3600 ek gösrge ve EYT mağduriyeti sorunlarını seslendirmeye başladığında, aslında biz çok öncesinden 'çözüm' arayışına girmiştik bile" dedi. 2023 genel seçimleri içinde bir açıklamada bulunan milletvekili Çakır "Milletimiz kadirşinastır, çalışanın hakkını da verir. Ak Partimizin ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da, yirmi yıldan beri nasıl çalıştığı ve ülkemizi dünya ülkeleri arasında nasıl saygın bir noktaya taşıyarak, bölgesl güç haline dönüştürdüğü ortada. Bizim seçime yönelik en ufak bir endişemiz yok" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kocaeli Haberi Gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kocaeli Haberi Gazetesi genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak tarafından ağırlanan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, tarfsız ve objektif yayın politikamızdan dolayı gazetemizi tebrik ederken "iyi ki varsınız, Ankara'da meclis çalışmalarında olduğumuz günlerde, sizleri takip ederek kentimizdeki gelişmeler ve sorunlar hakkında ayrıca bilgi sahibi oluyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT mağdurlarına verdiği "emeklilik hakkı" müjdesi konusunda bir açıklamada bulunan Sami Çakır "Gerek memur maaşlarındaki dengesizliği gideren 3600 ek gösterge ve gerekse de EYT'lilerin hak mahrumiyeti üzerine yoğun bir çalışma yapıldıktan sonra gerekli adımlar atıldı. Toplumda geniş kesimi ilgilendiren bu tür sorunları çözmek hükümet olarak bizim asli görevimizdir. Muhalefet bu 3600 ek gösrge ve EYT mağduriyeti sorunlarını seslendirmeye başladığında, aslında biz çok öncesinden 'çözüm' arayışına girmiştik bile" dedi.

2023 genel seçimleri içinde bir açıklamada bulunan milletvekili Çakır "Milletimiz kadirşinastır, çalışanın hakkını da verir. Ak Partimizin ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da, yirmi yıldan beri nasıl çalıştığı ve ülkemizi dünya ülkeleri arasında nasıl saygın bir noktaya taşıyarak, bölgesl güç haline dönüştürdüğü ortada. Bizim seçime yönelik en ufak bir endişemiz yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.