GEBZELİ REFAHÇILAR GEBZELİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA GİTTİLER

Siyaset 17.12.2022 - 23:55, Güncelleme: 18.12.2022 - 00:10
 

GEBZELİ REFAHÇILAR GEBZELİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINA GİTTİLER

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi kongresinde tekrar Genel Başkan seçilen Fatih Erbakan'ın MKYK listesine giren Gebzeli Mustafa Sezgin daha sonra gerçekleştirilen ilk MKYK toplantısında Genel Başkan yardımcılığına seçilmişti.. Gebzeli Mustafa Sezgin'in,  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yardımcılığına seçilmesi Kocaeli ve Gebze bölgesindeki partililer arasında sevinçle karşılanmıştı.. Ak Parti Kocaeli'nin Gebzeli İl Başkan yardsımcısı Mustafa kabaca bugün partili arkadaşları ile birlikte Ankara'ya giderek, Genel Merkezi'de Gebzeli Genel Başkan yardımcısı Mustafa Sezgin'e bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.. Mustafa Kabaca ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada "Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Mustafa Sezgin’i Genel Merkezde ziyaret ettik Hayırlı Olsun İnşallah." dedi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi kongresinde tekrar Genel Başkan seçilen Fatih Erbakan'ın MKYK listesine giren Gebzeli Mustafa Sezgin daha sonra gerçekleştirilen ilk MKYK toplantısında Genel Başkan yardımcılığına seçilmişti..

Gebzeli Mustafa Sezgin'in,  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın yardımcılığına seçilmesi Kocaeli ve Gebze bölgesindeki partililer arasında sevinçle karşılanmıştı..

Ak Parti Kocaeli'nin Gebzeli İl Başkan yardsımcısı Mustafa kabaca bugün partili arkadaşları ile birlikte Ankara'ya giderek, Genel Merkezi'de Gebzeli Genel Başkan yardımcısı Mustafa Sezgin'e bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdiler..

Mustafa Kabaca ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada "Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Mustafa Sezgin’i Genel Merkezde ziyaret ettik Hayırlı Olsun İnşallah." dedi..
Bir 2 kişi, oturan insanlar ve ofis görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.