CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI PROF. DR. HÜLAGÜ İKİ İŞİ BİRDEN YÜRÜTECEK

Güncel 16.12.2022 - 03:25, Güncelleme: 16.12.2022 - 03:44
 

CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI PROF. DR. HÜLAGÜ İKİ İŞİ BİRDEN YÜRÜTECEK

kocaeli haberi
Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlığına atandıktan sonra bu gece twitterdan yaptığı açıklamada "Değerli dostlarım ; Önümüzdeki çalışma döneminde Tıp Fakültesi Gastroenteroloji bölümündeki akademik ve eğitim - hasta uygulama faaliyetlerime eskiden olduğu gibi devam edip, haftanın belirli günlerinde de Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlık ile ilgili görev alanlarımda çalışacağım. Özellikle öğrencilerimin eğitimi, hasta başı pratik uygulamaları , akademik hayatımızın sürekliliği ve hastalarımızın muayene- tedavi uygulamaları, bizim için olmassa olmazımızdır." bilgisini paylaştı.. Eski Rektör Prof.Dr. Saadettin Hülagü 14 Aralık 2022 tarihinde, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atandı. Resmi Gazete’deki kararda, “Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38’inci maddesi ile Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12’nci maddesi gereğince Prof. Dr. Sadettin Hülagü görevlendirilmiştir” denildi. Atama kararı sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hülagü; “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek tensipleriyle bugün itibarıyla Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine  atanmış  bulunmaktayım. Aziz Milletimizin emrinde 7/24 çalışmak büyük onurdur, bu  imkanı sağlayan Rabbime şükürler olsun. Allah utandırmasın.Amin” diye belirtti..  Özellikle öğrencilerimin eğitimi, hasta başı pratik uygulamaları , akademik hayatımızın sürekliliği ve hastalarımızın muayene- tedavi uygulamaları, bizim için olmassa olmazımızdır.— Sadettin HÜLAGÜ (@ProfDrHulagu) December 15, 2022
kocaeli haberi

Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlığına atandıktan sonra bu gece twitterdan yaptığı açıklamada "Değerli dostlarım ; Önümüzdeki çalışma döneminde Tıp Fakültesi Gastroenteroloji bölümündeki akademik ve eğitim - hasta uygulama faaliyetlerime eskiden olduğu gibi devam edip, haftanın belirli günlerinde de Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlık ile ilgili görev alanlarımda çalışacağım. Özellikle öğrencilerimin eğitimi, hasta başı pratik uygulamaları , akademik hayatımızın sürekliliği ve hastalarımızın muayene- tedavi uygulamaları, bizim için olmassa olmazımızdır." bilgisini paylaştı..

Eski Rektör Prof.Dr. Saadettin Hülagü 14 Aralık 2022 tarihinde, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atandı. Resmi Gazete’deki kararda, “Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 38’inci maddesi ile Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12’nci maddesi gereğince Prof. Dr. Sadettin Hülagü görevlendirilmiştir” denildi.

Atama kararı sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hülagü; “Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek tensipleriyle bugün itibarıyla Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine  atanmış  bulunmaktayım. Aziz Milletimizin emrinde 7/24 çalışmak büyük onurdur, bu  imkanı sağlayan Rabbime şükürler olsun. Allah utandırmasın.Amin” diye belirtti.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.