Kılıçdaroğlu'ndan sert tepk; '' Şerefsiz ve haysiyetsiz''

Gündem 08.12.2022 - 00:18, Güncelleme: 08.12.2022 - 00:18
 

Kılıçdaroğlu'ndan sert tepk; '' Şerefsiz ve haysiyetsiz''

KOCAELİ HABERİ
6 yaşındaki bir kızın 29 yaşındaki adamla evlendirilmesi haberi Türkiye çapında büyük tepkiler oluştururken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter sayfasından gösterdiği sert tepkide "6 yaşında çocuk! Bunu yapan, buna göz yuman, bunun sistemini kuran şerefsizdir ve haysiyetsizdir! Şerefsiz ve haysiyetsiz muamelesi de görecektir! Hak ettiğinizi bulacaksınız!" ifadelerine yer verdi..  6 yaşında çocuk!Bunu yapan, buna göz yuman, bunun sistemini kuran şerefsizdir ve haysiyetsizdir! Şerefsiz ve haysiyetsiz muamelesi de görecektir!Hak ettiğinizi bulacaksınız! https://t.co/2u0UygkWtL— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) December 7, 2022
KOCAELİ HABERİ

6 yaşındaki bir kızın 29 yaşındaki adamla evlendirilmesi haberi Türkiye çapında büyük tepkiler oluştururken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter sayfasından gösterdiği sert tepkide "6 yaşında çocuk! Bunu yapan, buna göz yuman, bunun sistemini kuran şerefsizdir ve haysiyetsizdir! Şerefsiz ve haysiyetsiz muamelesi de görecektir! Hak ettiğinizi bulacaksınız!" ifadelerine yer verdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.