AK PARTİ ÇAYIROVA GENÇLİĞİ FARKINI ORTAYA KOYDU

Siyaset 21.11.2022 - 03:07, Güncelleme: 21.11.2022 - 03:07
 

AK PARTİ ÇAYIROVA GENÇLİĞİ FARKINI ORTAYA KOYDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Murat Güveren üretiikleri farklı bir sosyal poroje kapsamında, Çayırova mezarlığındaki mezar taşları üstünde boyası silinmiş olan mezartaşı yazılarını yeniden boyayarak okunur hale getirdiler.. Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay'da bizzat bu çalışmaya katılarak, 1998 yılında vefat eden babası Ferik Günay’ın mezar taşı yazısını da kendi eliyle boyayarak yeniledikten sonra, duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti; “Gençligimizin Sosyal Projesine Ortak olduk. Gençlik Kollarımızın Akse Mezarlığında düzenlemiş olduğu, Vefat edenlerimiz için yapmış oldukları yazıları tekrar boyama ve temizlemeye, bende vefat eden babam ile başlayarak ortak oldum.   Çayırovamız da herkesimden vefat eden vatandaşlarımız için yapılan bu çalışma için Gençlik Kollarımızı gururla tebrik ediyorum.”
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Murat Güveren üretiikleri farklı bir sosyal poroje kapsamında, Çayırova mezarlığındaki mezar taşları üstünde boyası silinmiş olan mezartaşı yazılarını yeniden boyayarak okunur hale getirdiler..

Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay'da bizzat bu çalışmaya katılarak, 1998 yılında vefat eden babası Ferik Günay’ın mezar taşı yazısını da kendi eliyle boyayarak yeniledikten sonra, duygularını sosyal medyadan şu sözlerle ifade etti;

“Gençligimizin Sosyal Projesine Ortak olduk. Gençlik Kollarımızın Akse Mezarlığında düzenlemiş olduğu, Vefat edenlerimiz için yapmış oldukları yazıları tekrar boyama ve temizlemeye, bende vefat eden babam ile başlayarak ortak oldum.   Çayırovamız da herkesimden vefat eden vatandaşlarımız için yapılan bu çalışma için Gençlik Kollarımızı gururla tebrik ediyorum.”

Bir 1 kişi, anıt ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve tuğla duvar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.