KOCAELİ'YE BAKAN GELDİ

Güncel 31.10.2022 - 12:16, Güncelleme: 31.10.2022 - 12:23
 

KOCAELİ'YE BAKAN GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer bir dizi incemelerde bulunmak üzere Kocaeli'ye geldi.. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve diğer il protokolü tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Kocaeli Valiliğinde yaptığı basın toplantsının akabinde inlemelerde bulunduktan ve saat 16:00'da da Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra ilimizden ayrılacak..
KOCAELİ HABERİ

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer bir dizi incemelerde bulunmak üzere Kocaeli'ye geldi..

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve diğer il protokolü tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Kocaeli Valiliğinde yaptığı basın toplantsının akabinde inlemelerde bulunduktan ve saat 16:00'da da Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra ilimizden ayrılacak..

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.