AK PARTİ GEBZE BAŞKANI RECEP KAYA'NIN YAŞ GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Siyaset 23.10.2022 - 10:41, Güncelleme: 23.10.2022 - 10:41
 

AK PARTİ GEBZE BAŞKANI RECEP KAYA'NIN YAŞ GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın geçtiğimiz gün doğum günü idi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep kaya'nın doğum günü vesilesiyle, Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcıları, İlçe Kadın ve İlçe Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte özel bir doğum günü partisi düzenlediler.. Özel kafede düzenlenen doğum günü partisinde, Recep Kaya için, üzerine Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Recep Kaya'nın fotoğrafının işlendiği özel bir pasta hazırlayan parti yöneticilerinin bu jesti, Başkan Recep Kaya'yı sevinçten havalara uçurdu..   BİR KUTLAMA DA MUSTAFA PAŞA MAHALLESİNDEN  Ak Parti Gebze İstasyon Mahalle Teşkilatı Başkanı Kerim Sekmen, İlçe Başkanı Recep Kaya'nın doğum gününü kutladıkları anı sosyal medyadan "Gebze ak parti ilçe başkanımız,abimiz Recep KAYA'nın doğum gününü Gebze ak parti kadın kolları başkanımız Habibe Yıldırım Çırak ,başkan vekilimiz Raif Öztürk ,ilçe başkan yardımcımız Nevzat Gülmen vede mahalle başkanlarımızla birlikte kutladık.Rabbim Abimize sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürler nasip etsin inşaAllah." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın geçtiğimiz gün doğum günü idi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep kaya'nın doğum günü vesilesiyle, Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcıları, İlçe Kadın ve İlçe Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte özel bir doğum günü partisi düzenlediler..

Özel kafede düzenlenen doğum günü partisinde, Recep Kaya için, üzerine Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Recep Kaya'nın fotoğrafının işlendiği özel bir pasta hazırlayan parti yöneticilerinin bu jesti, Başkan Recep Kaya'yı sevinçten havalara uçurdu..  

BİR KUTLAMA DA MUSTAFA PAŞA MAHALLESİNDEN

 Ak Parti Gebze İstasyon Mahalle Teşkilatı Başkanı Kerim Sekmen, İlçe Başkanı Recep Kaya'nın doğum gününü kutladıkları anı sosyal medyadan "Gebze ak parti ilçe başkanımız,abimiz Recep KAYA'nın doğum gününü Gebze ak parti kadın kolları başkanımız Habibe Yıldırım Çırak ,başkan vekilimiz Raif Öztürk ,ilçe başkan yardımcımız Nevzat Gülmen vede mahalle başkanlarımızla birlikte kutladık.Rabbim Abimize sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürler nasip etsin inşaAllah." sözleri ile paylaştı..
Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.