GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ NİÇİN GÖTÜRÜLMÜYOR?

Siyaset 27.09.2022 - 14:06, Güncelleme: 27.09.2022 - 14:31
 

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ NİÇİN GÖTÜRÜLMÜYOR?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ile birlikte bugün Ankara'ya giderek  AK Parti 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan Kocaeli Büyükşehier Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın sosyal medyadan "Ankara’dan selamlar. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile AK Parti 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı yapıyoruz." sözleri ile paylaşımda bulundu.. Başkan Büyükakın'ın Kocaeli'den selamını alıyor ve merakımızdan soruyoruz; -İbrahim karaosmanoğlu'nun son 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde,  AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının tamamında, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'de yer alırken, sizin döneminizde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bu toplantıya neden dahil edilmiyor? -Adnan Köşker mi çok etkiliydi yoksa bu dönemde Gebze Belediye Başkanı bilnçli olarak mi geri plana çekildi?
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ile birlikte bugün Ankara'ya giderek  AK Parti 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan Kocaeli Büyükşehier Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın sosyal medyadan "Ankara’dan selamlar. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile AK Parti 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı yapıyoruz." sözleri ile paylaşımda bulundu..

Başkan Büyükakın'ın Kocaeli'den selamını alıyor ve merakımızdan soruyoruz;

-İbrahim karaosmanoğlu'nun son 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde,  AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının tamamında, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'de yer alırken, sizin döneminizde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bu toplantıya neden dahil edilmiyor?

-Adnan Köşker mi çok etkiliydi yoksa bu dönemde Gebze Belediye Başkanı bilnçli olarak mi geri plana çekildi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.