GEBZE'DE OKULLAR AÇILDI; Trafik işkencesi başladı

İlçeler 13.09.2022 - 13:03, Güncelleme: 13.09.2022 - 13:03
 

GEBZE'DE OKULLAR AÇILDI; Trafik işkencesi başladı

KOCAELİ HABERİ
Okullar açılınca Gebze için yoğun trafikten kaynaklı sıkınıtlar nüksetti. O trafik işkencesini her yıl yaşan bir okurumuz sorunu bizlere videolu olarak şu ifadelerle iletti; "Gebze Tatlıkuyu Mahallesi, Ahmet Pembegüllü bulvarı Özelsin Koleji mevkiinde trafik çilesi başladı. Ders zilinin çalmasıyla kentin farklı noktalarında yaşanan kronik yoğunluğa, Dr. Zeki Acar caddesi de katıldı. Özelsin Koleji önündeki trafik ışıkları mevkiinde hatalı parklanma nedeniyle yaşanan yoğunluğa, ters yöne giren servis araçları ve otomobiller de adete tuz biber ekiyor. Metrelerce uzayan araç trafiği nedeniyle okullarına ve iş yerlerine yetişme telaşı yaşayan vatandaşlar Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin konuya bir çözüm bulmasını talep ediyor."
KOCAELİ HABERİ

Okullar açılınca Gebze için yoğun trafikten kaynaklı sıkınıtlar nüksetti. O trafik işkencesini her yıl yaşan bir okurumuz sorunu bizlere videolu olarak şu ifadelerle iletti;

"Gebze Tatlıkuyu Mahallesi, Ahmet Pembegüllü bulvarı Özelsin Koleji mevkiinde trafik çilesi başladı. Ders zilinin çalmasıyla kentin farklı noktalarında yaşanan kronik yoğunluğa, Dr. Zeki Acar caddesi de katıldı. Özelsin Koleji önündeki trafik ışıkları mevkiinde hatalı parklanma nedeniyle yaşanan yoğunluğa, ters yöne giren servis araçları ve otomobiller de adete tuz biber ekiyor. Metrelerce uzayan araç trafiği nedeniyle okullarına ve iş yerlerine yetişme telaşı yaşayan vatandaşlar Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin konuya bir çözüm bulmasını talep ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.