MERDAN YANARDAĞ CHP VE SOLCULARI UYARDI

Güncel 10.09.2022 - 09:11, Güncelleme: 10.09.2022 - 09:11
 

MERDAN YANARDAĞ CHP VE SOLCULARI UYARDI

kocaeli haberi
TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP'lileri ve solcuları, twitter sayfasından, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için uyardı.. Merdan Yanardağ uyarısında "Sağın seçeneği yine sağ olsun istiyorlar. Kılıçdaroğlu'na karşı 5'li çete bir operasyon yürütüyor. Bu tertibin içinde bazı medya mensupları, kamuoyu araştırma şirketleri ve siyasetçiler var. Hatta bazı CHP'liler de bu işin içinde. Bu tertibi bozmak demokratik bir görev" ifadelerine yer verdi...
kocaeli haberi

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP'lileri ve solcuları, twitter sayfasından, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için uyardı..

Merdan Yanardağ uyarısında "Sağın seçeneği yine sağ olsun istiyorlar. Kılıçdaroğlu'na karşı 5'li çete bir operasyon yürütüyor. Bu tertibin içinde bazı medya mensupları, kamuoyu araştırma şirketleri ve siyasetçiler var. Hatta bazı CHP'liler de bu işin içinde. Bu tertibi bozmak demokratik bir görev" ifadelerine yer verdi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.