AK PARTİ GEBZE'NİN ACI KAYBI

Yaşam 07.09.2022 - 22:28, Güncelleme: 07.09.2022 - 22:28
 

AK PARTİ GEBZE'NİN ACI KAYBI

kocaeli haberi
Muhammet Efe Sevim geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu motosikletle yol kenarındaki demir korkuluklara çarpması sonrasında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanedeki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. Ak Parti Gebze İlçe Gençlik  Kolları Teşkilatında büyük bir üzüntü oluşturan bu acı haberi, Başkan Enes Altuntaş sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "İnönü Mahallesi Gençlik Kollarımızda görev yapan güzel kalbi ve ahlaklı kişiliği ile tanıdığımız Muhammet Efe Sevim kardeşimiz talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Efe kardeşime Cenab-ı ALLAH 'tan rahmet , kıymetli ailesi , arkadaşları ve tüm teşkilatımıza sabırlar diliyorum. Muhammet Efe Sevimkardeşimizin cenazesi 08 Eylül Perşembe (Yarın) Öğle Namazına müteakip Gaziler Mahallesi Kadir Ağa Camii’nden kaldırılıp, Pelitli Mezarlığına defnedilecektir." Merhuma Allah'tan rahme, kederli ailesiine başsağlığı dileriz..
kocaeli haberi

Muhammet Efe Sevim geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu motosikletle yol kenarındaki demir korkuluklara çarpması sonrasında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanedeki 4 günlük yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik  Kolları Teşkilatında büyük bir üzüntü oluşturan bu acı haberi, Başkan Enes Altuntaş sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"İnönü Mahallesi Gençlik Kollarımızda görev yapan güzel kalbi ve ahlaklı kişiliği ile tanıdığımız Muhammet Efe Sevim kardeşimiz talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir.

Efe kardeşime Cenab-ı ALLAH 'tan rahmet , kıymetli ailesi , arkadaşları ve tüm teşkilatımıza sabırlar diliyorum.
Muhammet Efe Sevimkardeşimizin cenazesi 08 Eylül Perşembe (Yarın) Öğle Namazına müteakip Gaziler Mahallesi Kadir Ağa Camii’nden kaldırılıp, Pelitli Mezarlığına defnedilecektir."

Merhuma Allah'tan rahme, kederli ailesiine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.