GALATASARAY DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZI KAP'A BİLDİRDİ

Spor 07.09.2022 - 21:51, Güncelleme: 07.09.2022 - 21:51
 

GALATASARAY DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZI KAP'A BİLDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig ekibi Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin transferi için kulübü ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Galatasaray, Paris Saint-Germain'den Mauro Icardi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel Futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır."
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig ekibi Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin transferi için kulübü ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray, Paris Saint-Germain'den Mauro Icardi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.