GETİP BAŞKANI RESUL ORMAN'DAN ÇİLER'E DAVET

Güncel 06.09.2022 - 11:45, Güncelleme: 06.09.2022 - 11:45
 

GETİP BAŞKANI RESUL ORMAN'DAN ÇİLER'E DAVET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman bugün GTO Başkanı Nail Çiler'e makamında bir ziyaret gerçekleştirerek, düzenleyecekleri konfersa davet etti.. Başkan Çiler bu ziyaret ve daveti sosyal medyadan " Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Karadeniz; 23 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan "E-Ticaret ve Dijitalleşme" konferansa bizleri davet ettiler. Nazik davetleri için teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman bugün GTO Başkanı Nail Çiler'e makamında bir ziyaret gerçekleştirerek, düzenleyecekleri konfersa davet etti..

Başkan Çiler bu ziyaret ve daveti sosyal medyadan " Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu (GETİP) Başkanı Resul Orman ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Karadeniz; 23 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan "E-Ticaret ve Dijitalleşme" konferansa bizleri davet ettiler. Nazik davetleri için teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.