ÇAYIROVA'DA SIRA SERVET GÜNAY'A MI GELDİ?

Siyaset 03.09.2022 - 18:42, Güncelleme: 03.09.2022 - 18:58
 

ÇAYIROVA'DA SIRA SERVET GÜNAY'A MI GELDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bugün Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Çayırova önceki dönem belediye başkanlarından Dr. Faruk Taşçı ile birlikte bir nikah merasimine katılarak nikah şahtliği yaptılar.. O nikahtan sosyal medyaya düşen fotoğraf karesi akıllara bir soru işareti taktı; Dr. Faruk Taşçı ve Şevki Demirci'den sonra Ak Parti Çayırova eski Teşkilat Başkanı Bünyamin Çiftçi, 2019 seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiş ve seçilmişti.. Acaba Ak Parti eski Şekerpınar Belde Başkanı ve şimdiki Çayırova Taşkilat Başkanı Servet Günay'da, 2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilebilir mi? 2019 yerel seçimlerinde; Ak Parti Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye başkan adayı, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Kömrfez Belediye Başkan adayı Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Belediye Başkan adayı Ak Parti Diklovası ilçe başkan yardımcısı Hamza Şayir'de Dilovası belediye başkan adayı gösterilmişti.. Reis Erdoğan'ın Teşkilat başkanlarına verdiği önem ortad iken, neden 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilmesin? Öte taraftan 2004 yerel seçimlerinden beri Ak Partinin Çayırova'da her yerel seçimde aday değiştirdiğini ve hiç bir başkanı tekrar aday göstermediği de önemli bir ayrıntı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bugün Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Çayırova önceki dönem belediye başkanlarından Dr. Faruk Taşçı ile birlikte bir nikah merasimine katılarak nikah şahtliği yaptılar..

O nikahtan sosyal medyaya düşen fotoğraf karesi akıllara bir soru işareti taktı;
Dr. Faruk Taşçı ve Şevki Demirci'den sonra Ak Parti Çayırova eski Teşkilat Başkanı Bünyamin Çiftçi, 2019 seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiş ve seçilmişti..

Acaba Ak Parti eski Şekerpınar Belde Başkanı ve şimdiki Çayırova Taşkilat Başkanı Servet Günay'da, 2024 yerel seçimlerinde Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilebilir mi?

2019 yerel seçimlerinde;
Ak Parti Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye başkan adayı,
Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Kömrfez Belediye Başkan adayı
Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Belediye Başkan adayı
Ak Parti Diklovası ilçe başkan yardımcısı Hamza Şayir'de Dilovası belediye başkan adayı gösterilmişti..

Reis Erdoğan'ın Teşkilat başkanlarına verdiği önem ortad iken, neden 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilmesin?
Öte taraftan 2004 yerel seçimlerinden beri Ak Partinin Çayırova'da her yerel seçimde aday değiştirdiğini ve hiç bir başkanı tekrar aday göstermediği de önemli bir ayrıntı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.