ABDURRAHMAN DİLİPAK'DAN FLAŞ ''RÜŞVET'' ÇIKIŞI

Gündem 28.08.2022 - 13:31, Güncelleme: 28.08.2022 - 13:36
 

ABDURRAHMAN DİLİPAK'DAN FLAŞ ''RÜŞVET'' ÇIKIŞI

KOCAELİ HABERİ
Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak twitter sayfasından yaptığı yorumda rüşvet ilişkilerine dikkat çekti.. Dilipak paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "Rüşvet,torpil,yolsuzluk,ahlaksızlık,mafyöz ilişkiler,hukuksuzluk çöplüklerdeki gaz birikmesi gibi,kokuşmadan kaynaklanan gaz birikimine sebeb oluyor. Bu çöplükler patladı patlayacak.Patlama ne kadar geç olursa şiddeti okadan büyük olur ve Hekimbaşı çöplüğü örneğinde olduğu gibi mahalle çöp altında kalır, Bu zehirli gaz salınımı siyaseti boğar. sandık tehdit ve şantaja mahkum edilir. Piyasa mafyaya teslim edilir. Yabancı istihbarat örgütlerinin ve mafyanın uyuncağı olur ülke. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allahım!"  Rüşvet,torpil,yolsuzluk,ahlaksızlık,mafyöz ilişkiler,hukuksuzluk çöplüklerdeki gaz birikmesi gibi,kokuşmadan kaynaklanan gaz birikimine sebeb oluyor. Bu çöplükler patladı patlayacak.Patlama ne kadar geç olursa şiddeti okadan büyük olur ve Hekimbaşı çöplüğü örneğinde olduğu gibi— Abdurrahman Dilipak (@aDilipak) August 28, 2022 mahalle çöp altında kalır, Bu zehirli gaz salınımı siyaseti boğar. sandık tehdit ve şantaja mahkum edilir. Piyasa mafyaya teslim edilir. Yabancı istihbarat örgütlerinin ve mafyanın uyuncağı olur ülke. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allahım!— Abdurrahman Dilipak (@aDilipak) August 28, 2022  
KOCAELİ HABERİ

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak twitter sayfasından yaptığı yorumda rüşvet ilişkilerine dikkat çekti..

Dilipak paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Rüşvet,torpil,yolsuzluk,ahlaksızlık,mafyöz ilişkiler,hukuksuzluk çöplüklerdeki gaz birikmesi gibi,kokuşmadan kaynaklanan gaz birikimine sebeb oluyor. Bu çöplükler patladı patlayacak.Patlama ne kadar geç olursa şiddeti okadan büyük olur ve Hekimbaşı çöplüğü örneğinde olduğu gibi mahalle çöp altında kalır, Bu zehirli gaz salınımı siyaseti boğar. sandık tehdit ve şantaja mahkum edilir. Piyasa mafyaya teslim edilir. Yabancı istihbarat örgütlerinin ve mafyanın uyuncağı olur ülke. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allahım!" 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.